Skip to main content

Search

kræft - vores arbejde

Janssen oncology

Vores arbejde inden for onkologi

Kræft er et behandlingsområde, som Janssen har et stort fokus på. Vores vision er, at gøre kræft til en sygdom, som kan helbredes eller forhindres. Vores mål er at finde behandlingsmuligheder, som både forlænger og forbedrer patientens liv. Vi arbejder konstant for at ændre betydningen af, hvad en kræftdiagnose medfører.

"I dag fokuserer kræftforskningen på at afdække de mekanismer, der forårsager selve tumorvæksten, og derefter stoppe den. Det betyder, at forskningen i højere grad handler om celleregulering, og hvordan vi kan arbejde med kroppens eget immunforsvar for at bekæmpe tumoren" siger Kristina Sandström, medicinsk direktør hos Janssen i Norden.

"I dag fokuserer kræftforskningen på at afdække de mekanismer, der forårsager selve tumorvæksten, og derefter stoppe den. Det betyder, at forskningen i højere grad handler om celleregulering, og hvordan vi kan arbejde med kroppens eget immunforsvar for at bekæmpe tumoren”

De kræftområder, vi arbejder med, er bl.a. prostatakræft og forskellige typer af blodkræft (myelomatose og kronisk lymfatisk leukæmi). For os er det vigtigt at fokusere på områder, som i dag mangler behandlingsmuligheder. Vi vil se mere målrettede behandlinger, som letter hverdagen for kræftpatienterne.

"Flere og flere kræftformer vil kunne behandles med målrettede terapier, som fungerer som målsøgende robotter. Det betyder, at behandlingerne vil have færre bivirkninger end hidtil," siger Kristina Sandström, medicinsk direktør hos Janssen i Norden.

En åben forsknings- og innovationskultur er vigtig for at komme hurtigere og længere i vores rejse mod at besejre kræften. I samarbejde med Yale School of Medicine i USA og gennem projektet YODA (Yale University Open Data Access) stiller vi vores kliniske forskningsresultater til rådighed for andres videre forskning.

Terapeutiske områder

 
 
 
 

“Kræft handler om både små og store personlige sejre. Der er mange skridt på vejen til at nå en kur eller stilstand i sygdommen, og hvert eneste skridt er vigtigt. Måske er ens sygdom stabiliseret, hvilket er helt opnåeligt med mange kræftformer.”

Angelique Fjeldstad

Nordic Commercial Director

Relateret materiale: