Skip to main content

Search

Een carrière lang het verschil maken

Een carrière lang het verschil maken

De mensen die werken bij Janssen hebben elke dag een nieuwe mogelijkheid om de gezondheidszorg te transformeren en de kwaliteit van leven voor iedereen overal ter wereld te verbeteren. De doelstelling van Janssen is om de belangrijkste nog niet ingevulde medische behoeften van onze tijd aan te pakken. Wij verbeteren de kwaliteit van leven voor mensen overal ter wereld met nieuwe innovatieve geneesmiddelen en slimme vaccins.

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in een innovatieve omgeving met veel doorgroeimogelijkheden in de farmaceutische sector? Dan is Janssen misschien wel dé plek voor jou!

De Janssen cultuur

Janssen is één van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld. Janssen is onderdeel van Johnson & Johnson, het grootste gezondheidszorg bedrijf ter wereld.
Werken bij Janssen is werken in een internationale en innovatieve cultuur, met veel mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen en bij te dragen aan het succes van dit bijzondere bedrijf. Janssen biedt voor iedereen een inspirerende omgeving om in te werken. Onze cultuur kenmerkt zich door een stevige ambitie met een menselijk gezicht. Openheid, betrokkenheid en eerlijkheid zijn belangrijk. Wij houden van een doelgerichte benadering met de nadruk op gelijkwaardig samenwerken en respect voor elkaar en elkaars bijdrage; dit alles in een menselijke sfeer. Uiteraard krijgen diversiteit, gezondheid en flexibiliteit daarbij de nodige aandacht.

Janssen is verkozen tot beste werkgever in de farmaceutische sector. Ook maken we kans op de titel  ‘meest succesvolle werkgever van 2016’. Sonja Willems, directeur Janssen Benelux, legt tijdens de uitzending van Arbeidsmarkt tv op SBS6 uit waarom wij recht hebben op de titel.  

Loopbaanontwikkeling

Binnen Janssen en Johnson & Johnson bestaan vele functies, en daarmee veel mogelijkheden om jezelf zowel lokaal als internationaal te ontwikkelen. Wij geloven dat de ontwikkeling van onze mensen één van de belangrijkste succesfactoren voor onze onderneming is. Janssen helpt haar medewerkers met behulp van begeleiding het beste uit zichzelf te halen.

Wat je rol ook is, bij Janssen streeft iedereen uiteindelijk hetzelfde doel na: als één team er staan om zoveel mogelijk patiënten zo goed mogelijk te helpen. Al sinds de oprichting door dr. Paul Janssen zit deze passie voor de patiënt in de genen van het bedrijf. Het is richtinggevend voor het bedrijf en draagt in belangrijke mate bij aan de trots bij de Janssen-medewerkers.

Wie zoeken wij?

Mensen zijn de belangrijkste sleutel tot het succes van Janssen. Het is de kennis, deskundigheid en creativiteit van alle medewerkers die Janssen tot wereldleider hebben gemaakt. Dit zal ook de komende jaren leiden tot belangrijke innovatieve geneesmiddelen, en de toegang hiertoe voor patiënten. Janssen is daarom voortdurend op zoek naar de beste medewerkers.

Herken jij jezelf in de woorden betrokken, baanbrekend en betrouwbaar? Ben je ambitieus, dynamisch en weet je van aanpakken? Wie weet zijn wij op zoek naar jou! Bekijk welke uitdagingen er voor jou op dit moment zijn: http://www.careers.jnj.com/nl/netherlands/overview.