Skip to main content

Căutare

Politica de confidenţialitate

Politica de confidenţialitate

Bun venit!
Bine ați venit la http://www.janssen.com/romania ("Site-ul") operat de către Johnson & Johnson Romania S.R.L. Această Politică de Confidențialitate a fost creată cu scopul de a defini practicile noastre, ale afiliaților noștri și ale furnizorilor noștri de servicii privind colectarea, utilizarea și dezvăluirea datelor cu caracter personal pe care le-ați putea transmite către acest Site sau care sunt prelucrate în orice alt mod de către acesta. Vă rugăm să citiți întreaga Politică de Confidențialitate înainte de a transmite informații pe acest Site.


Reguli de folosire a Site-ului
Folosirea acestui Site precum și transmiterea informațiilor către acesta sunt supuse prevederilor cuprinse în această Politică de Confidențialitate, Nota juridică precum și Politica privind utilizarea cookie-urilor. În măsura în care nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să nu mai continuați folosirea acestui Site. 

În cazul în care nu furnizați Johnson & Johnson Romania S.R.L. toate categoriile de date cu caracter personal solicitate în cadrul acestui Site, este posibil ca Johnson & Johnson Romania S.R.L.să nu fie capabil să își îndeplinească o parte din obligațiile/cerințele în legătură cu dumneavoastră sau serviciile pe care dorește să vi le ofere.


Legislație aplicabilă
Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (”Legea nr. 677/2001”), Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice precum și orice alte legi aplicabile în ceea ce privește confidențialitatea, reglementează procesarea informațiilor cu privire la persoana dumneavoastră și vă conferă diverse drepturi în legătură cu datele dumneavoastră cu caracter personal.


COLECTAREA DE INFORMAȚII
  
Colectarea activă de informații 
Prin intermediul acestui Site Johnson & Johnson Romania S.R.L. prelucrează date cu caracter personal de la vizitatorii Site-ului, respectiv de la utilizatorii care își fac un cont în cadrul acestuia sau care doresc să comunice direct cu noi prin e-mail.

Anumite secțiuni ale acestui Site necesită transmiterea anumitor informații astfel încât dvs. să puteți beneficia de anumite servicii (de ex. subscrierea la primirea de mesaje comerciale) sau pentru a participa la anumite activități. Unele informații pe care le transmiteți pot fi date cu caracter personal (adică informații care pot duce la identificarea dumneavoastră, fie în mod direct, fie indirect). Astfel, Johnson & Johnson Romania S.R.L. prelucrează aceste date cu caracter personal după cum se detaliază la Secțiunea Folosirea și utilizarea datelor cu caracter personal. Prin furnizarea datelor dvs. cu caracter personal în cadrul Site-ului sunteți de acord ca Johnson & Johnson Romania S.R.L. să prelucreze, înregistreze, organizeze, stocheze, adapteze ori modifice, extragă, consulte, utilizeze, dezvăluie către terți prin transmitere aceste date cu caracter personal.
Veți fi anunțat în legatură cu ce informații sunt solicitate și care informații au caracter opțional.

Johnson & Johnson Romania S.R.L. poate combina informațiile pe care le transmiteți cu alte informații pe care le-am colectat în mod legal de la dvs., fie online sau offline. Putem combina informațiile pe care le transmiteți și cu informații cu privire la dvs. pe care le primim în mod legal din alte surse precum afliliați ai Johnson & Johnson Romania S.R.L., terțe părți sau informații disponibile pe profilurile dvs. publice de pe rețelele de socializare.

Accesând sau navigând Site-ul și prin transmiterea datelor dumneavoastră personale în orice mod prin intermediul Site-ului, dumneavoastră confirmați faptul că ați citit, înțeles și că sunteți de acord cu prezenta Politică de Confidențialitate.

Prin utilizarea secțiunii dedicată adresării întrebărilor din cadrul Site-ului, utilizatorii trebuie să adreseze numai întrebări legate de temele prezentate în lista de opțiuni și să nu dezvăluie aspecte de ordin medical sau date de sănătate. Johnson & Johnson Romania S.R.L. nu prelucrează astfel de date. Orice probleme de ordin medical trebuie adresate unui profesionist din domeniul sănătății. Orice corespondenţă cu departamentul nostru de informaţii medicale este păstrată strict confidenţial, dar acest departament nu este în măsură să poarte discuţii cu privire la tratamentul medical individual şi de aceea vă vor direcţiona către medicul dumneavoastră.

Johnson & Johnson Romania S.R.L. păstrează datele dumneavoastră numai atâta timp cât este rezonabil necesar pentru fiecare scop şi în conformitate cu orice cerinţe aplicabile, juridice sau etice, privind păstrarea raportărilor sau a documentaţiei. 


Colectarea pasivă de informații
Când navighezi pe Site, anumite informații pot fi colectate pasiv (adică colectate fără a le transmite în mod voluntar) prin folosirea unor tehnologii diverse, cum ar fi adrese de Internet Protocol (IP), adresa Media Access Control (MAC), "cookie-uri" și alte informații furnizate prin tehnologii de urmărire, Internet tags, colectare de date prin navigare precum tipul browser-ului și data accesării, informații cu privire la dispozitivul utilizat pentru accesarea Site-ului, precum ID-ul și tipul dispozitivului, sistemul de operare, precum și informații privind utilizarea dispozitivului și a Site-ului.

Vă rugăm să citiți Politica de Colectare Pasivă de Informații (Politica cu privire la Utilizarea Cookie-uri) și revizuiți setările browser-ului cookie-uri pentru informații detaliate despre cookie-uri și alte tehnologii de urmărire folosite pe acest site. Puteți seta si opțiunile browser-ului de internet pe care îl folosiți în sensul de a accepta sau refuza instalarea de cookies. Setarea opțiunii de acceptare de cookies semnifică acordul dumneavoastră explicit cu privire la instalarea de cookies pe terminalul dumneavoastră.


Folosirea și utilizarea datelor cu caracter personal 
Următoarele date sunt colectate prin intermediul Site-ului: numele si prenumele, țara de reședință, adresa de e-mail, date de localizare din categoria datelor de trafic.
În afara cazului în care este în mod expres menționat altfel, putem folosi informațiile colectate prin intermediul acestui Site pentru a-i îmbunătăți conținutul, pentru a adapta Site-ul preferințelor dumneavoastră precum și pentru a vă comunica informații pe e-mail sau sms (dacă ați solicitat acest lucru) în scop de reclamă, marketing și publicitate, societatea fiind înregistrată ca operator de date cu caracter personal în acest sens sub nr. 22036, precum și în scop de statistică și evidență demografică. Putem utiliza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră sau despre dvs:

•    Pentru a răspunde întrebărilor și solicitărilor dvs, precum pentru transmiterea de documente solicitate sau alerte/comunicări prin e-mail sau sms (dacă ați solicitat acest lucru);
•    Pentru a vă transmite informații importante privind raporturile noastre cu dvs. sau cu privire la Site, modificări ale termenilor, condițiilor, politicilor sau alte informații administrative;
•    În scopuri de afaceri, precum analiză a datelor, audit, dezvoltarea a noi produse, îmbunătățirea conținutului Site-ului, îmbunătățirea produselor și a serviciilor noastre, identificarea tendințelor de utilizare, înțelegerea intereselor dvs. pentru personalizarea experienței dvs. cu privire la Site, prin prezentarea de produse și oferte adaptate pentru dvs. și pentru determinarea eficacității campaniilor noastre.

În măsura în care ați solicitat să primiți alerte sau orice altfel de notificări din partea Site-ului cu privire la produsele și serviciile Johnson & Johnson Romania S.R.L., care pot fi considerate comunicări comerciale, veți avea posibilitatea să vă dezabonați de la primirea acestora urmând instrucțiunile din cadrul fiecărui mesaj trimis. În cazul în care transmiteți date cu caracter personal către acest Site, este posibil să combinăm aceste date, cu excepția cazurilor în care specificăm altfel la punctul de colectare. Vom lua măsuri suficiente pentru ca datele cu caracter personal să nu fie amestecate cu cele colectate pasiv, dacă este cazul. 

Putem transmite datele cu caracter personal societăților afiliate Johnson & Johnson Romania S.R.L. din cadrul Uniunii Europene, Spațiului Economic European sau SUA [care sunt de acord să utilizeze și să trateze aceste informații în strictă conformitate cu Politica de Confidențialitate. Putem, de asemenea, divulga datele cu caracter personal altor terți, din Romania și din alte țări din cadrul Uniunii Europene, Spațiului Economic European sau SUA [, următoarelor categorii de destinatari:

•    Partenerilor contractuali și furnizorilor de servicii care ne oferă suport în activitățile noastre comercial și de afaceri (inclusive, fără limitare, servicii conexe, suport tehnic, servicii de livrare și instituții financiare), caz în care vom solicita acestor terți să agreeze folosirea informațiilor în concordanță cu aceasta Politică de Confidențialitate și să le utilizeze pentru aceleași scopuri; 
•    Autorităților publice centrale/locale;
•    Împuterniciților Johnson & Johnson Romania S.R.L.; sau
•    Altfel,conform legilor aplicabile.

De asemenea, vom folosi anumite sau toate informațiile obținute prin acest Site care nu sunt date cu caracter personal (date anonime). Lista cu afiliații Johnson & Johnson Romania S.R.L. o puteți regăsi aici. (http://www.investor.jnj.com/governance/sec-filings.cfm)


Link-uri către alte site-uri
Acest Site poate conține link-uri către sau referiri la alte site-uri, dar Johnson & Johnson Romania S.R.L.nu are nicio responsabilitate și nu garantează în vreun fel pentru conținutul terțelor site-uri și nu vor răspunde de nicio pagubă sau vătămare, directă sau indirectă, care rezultă din conținutul sau din utilizarea acestora. Orice link-uri către alte site-uri se furnizează numai pentru conveniența utilizatorilor acestui Site. Nu controlăm alte site-uri și, în orice caz, această Politică de Confidențialitate nu se aplică acelor site-uri. Trebuie să citiți Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile fiecărui site pe care îl accesați. 


Securitate
Acest Site va lua măsuri rezonabile necesare, inclusiv prin respectarea prevederilor Ordinului Avocatului Poporului nr. 52/2002 privind aprobarea Cerințelor minime de securitate a prelucrărilor de date cu caracter personal, pentru a proteja informațiile cu caracter de identificare personală așa cum le transmiteți prin Site și pentru a proteja astfel de informații împotriva pierderii, folosirii lor în mod nepotrivit și împotriva accesului neautorizat, divulgării, alterării sau distrugerii informațiilor. Însă trebuie să știți că nici o transmitere pe Internet nu este 100% sigură sau fără erori. Prin urmare, vă rugăm să aveți în vedere faptul că noi nu vă putem garanta integral securitatea niciunor date cu caracter personal pe care ni le transferați prin intermediul Internetului.

De asemenea, atunci când folosiți parole, numere de identificare, sau alte caracteristici speciale de acces de pe acest Site, este reponsabilitatea dumneavoastră să le păstrați în siguranță.


Acces și corectare. Drepturile utilizatorilor
Pentru a menține datele cu caracter personal pe care le transmiteți acestui Site corecte, la zi și complete, vă rugăm să ne contactați în modul descris mai jos și noi vom lua măsurile necesare pentru a aduce la zi sau corecta astfel de informații aflate în posesia noastră pe care le-ați transmis anterior prin acest site.

Conform Legii 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, aveți următoarele drepturi, inclusive, dar fără limitare, dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor, dreptul de avea acces la date, dreptul de a interveni asupra datelor și de a solicita ștergerea sau modificarea lor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale bazate pe mijloace de prelucrare automată, dreptul de a vă opune cu privire la prelucrarea datelor, dreptul de a vă adresa autorității de supraveghere și/sau instanțelor. În vederea exercitării drepturilor de acces, intervenție sau opoziție, vă puteți adresa cu o cerere către Johnson & Johnson Romania S.R.L. prin completarea formularului de contact din cadrul secțiunii ”Contact” sau prin trimiterea unei solicitări la coordonatele din cadrul secțiunii „Cum să ne contactați”. 

De asemenea, vă informăm asupra faptului că, în cazul în care, pentru motive bine fundamentate și legitime în legătură cu situația dvs. particulară, nu doriți ca anumite date dintre cele menționate mai sus să fie procesate, puteți informa Johnson & Johnson Romania S.R.L. la adresa menționată mai sus (dreptul de opoziție).

Drepturile menționate mai sus nu aduc atingere situațiilor în care legislația aplicabilă prevede altfel sau există un interes legitim (fiind recunoscută necesitatea asigurării respectării legislației aplicabile și a solicitărilor din partea autorităților, având în vedere, de asemenea, și statutul societății de membră a unui grup de societăți din SUA, ca reprezentând, în măsura maximă permisa de lege, un interes legitim al societății și al celorlalte societăți din grupul Johnson & Johnson, în sensul prevăzut de legislația protecției datelor cu caracter personal).

In cazul în care exercitați dreptul de opoziție și nu doriți ca datele dumneavoastră să fie prelucrate prin intermediul Site-ului, nu veți mai putea beneficia de toate opțiunile puse la dispoziție de către Site (de ex. contactarea Johnson & Johnson Romania S.R.L., adresarea de întrebări).


Perioada de retenție
Johnson & Johnson Romania S.R.L. păstrează datele dumneavoastră numai atâta timp cât este rezonabil necesar pentru fiecare scop şi în conformitate cu orice cerinţe aplicabile, juridice sau etice, privind păstrarea raportărilor sau a documentaţiei, cel mai târziu până la încetarea duratei de existență și funcționare a Johnson & Johnson Romania S.R.L. sau în confirmitate cu legea. Orice date transferate în mod legal până la acel moment către afiliați ai Johnson & Johnson Romania S.R.L. sau către terțe părți sunt supuse politicilor respectivelor entități.


Cu privire la minori
Acest Site nu este destinat persoanelor cu vârsta sub 13 ani. Persoanele din acest grup de vârstă nu trebuie să furnizeze informații cu caracter personal prin intermediul Site-ului. Nu vom colecta cu bună știință informații de la vizitatorii din acest grup de vârstă. 


Transferul în afara țării
Precizăm faptul că putem stoca și prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal către terţi din orice altă ţară, chiar din afara Spaţiului Economic European, cărora Comisia Europeana nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protecţie a prelucrării datelor cu caracter personal (e.g. SUA). Prin folosirea acestui Site sau prin acordarea consimțământului (conform legislației în vigoare) sunteți de accord cu transferul datelor dumneavoastră unde se pot aplica reguli de protecția datelor diferite de cele din țara dumneavoastră.


Date cu caracter sensibil
Dacă nu vă sunt cerute în mod specific, vă rugăm să nu ne trimiteți, să nu dezvăluiți, informații personale sensibile (de exemplu, informații legate de originea rasială sau etnică, opiniile politice, religie sau alte credințe, sănătate, antecedente penale sau apartenența sindicală), prin intermediul acestui site sau prin alt mijloc de comunicare. În cazurile în care vi se solicită acest lucru, vom face acest lucru doar cu consimțământul dumneavoastră. 


Modificări ale acestei Politici de Confidenţialitate
În cazul în care această Politică de Confidenţialitate va suferi modificări, politica revizuită va fi postată pe acest Site. Johnson & Johnson Romania S.R.L. își rezervă dreptul de a actualiza/modifica termenii acestei Politici de Confidențialitate periodic, după cum consideră necesar. Vă rugăm să verificaţi periodic această Politică de Confidențialitate şi mai ales înainte de a furniza orice informaţii de identificare personală. Această Politică de Confidenţialitate a fost revizuită la data de Aprilie 2016.


Cum să ne contactaţi
Dacă aveţi orice întrebări, comentarii, solicitări, sau preocupări în legătură cu această Politică de Confidențialitate sau cu modul în care sunt tratate informaţiile din acest Site, sau dacă doriţi să renunţaţi la primirea de comunicări viitoare, vă rugăm să ne contactaţi, astfel: 

Prin poştă: Strada Tipografilor nr.11-15, Cladirea S-Park, Corpul B3, Etaj 3, Camera 1, Corpul B4, Etaj 3 si Corp LB, Etaj 3, Sector 1, 013714 Bucuresti
Sau prin intermediul datelor de la secțiunea de Contact a Site-ului.