Skip to main content

IŠČI

Nov, večstranski pristop: Center za zdravstveno politiko podjetja Janssen

Nov, večstranski pristop: Center za zdravstveno politiko podjetja Janssen

Podjetje Janssen je pred kratkim vzpostavilo Center za zdravstveno politiko, ki je nova pobuda za spodbujanje razprav o tem, kako v večji meri izpolniti pričakovanja, ki jih imajo bolniki in družba do zdravstva.

Center za zdravstveno politiko podjetja Janssen (www.janssenhealthpolicycentre.com) vzpostavlja večstranske forume za odkrite razprave najpomembnejših zainteresiranih strani: strokovnjakov za javno zdravje, ponudnikov zdravstvenih storitev, negovalcev, oblikovalcev politike, zdravstvenih ekonomistov in skupin za podporo bolnikov. Razprave temeljijo na podatkih in so podlaga za poročila o zdravstveni politiki ter nadaljnje razprave v skupnosti. Stališča, pridobljena v okviru Centra za zdravstveno politiko podjetja Janssen, odražajo celosten pogled na zdravstvo in so hkrati praktična priporočila, ki koristijo celotni družbi.

Glavna tematska področja, ki se obravnavajo v okviru Centra, so splošno zdravstveno okolje, npr. potrebne raziskave ter prihodnji in trajnostni modeli zdravstvenih sistemov, ter bolezni, za katere so specializirani strokovnjaki podjetja Janssen, npr. luskavica, diabetes, shizofrenija, hepatitis C, tuberkuloza, rak in Alzheimerjeva bolezen.

Za več informacij obiščite Center za zdravstveno politiko podjetja Janssen na www.janssenhealthpolicycentre.com