Skip to main content

Search

Early Talent Programma's

Early Talent Programma's

Er zijn tal van mogelijkheden voor studenten en pas afgestudeerden om bij ons een verschil te maken. Want een carrière met impact, die vind je bij Janssen. Duik dus in de Early Talent opportuniteiten die je helpen bij het zetten van je eerste stappen op weg naar zo’n impactvolle carrière.

 

 

 

”Als young graduate vond ik een job die mij talloze mogelijkheden biedt en mij blootstelt aan verschillende facetten van de organisatie, variërend van operations tot quality assurance. Op 3 jaar tijd kon ik samenwerken met en leren van een diverse groep mensen, elk met hun eigen perspectieven en ervaringen, die mijn kennis en vaardigheden hebben gevoed. Het programma was een unieke ervaring die een brede basis heeft gelegd voor de rest van mijn carrière."

Roxanne Nicasie & Eleni Noels

Young Graduates

Financial Analyst Program

Als Financial Analyst ga je binnen het J&J Finance Team aan de slag. Zo kan je meer leren over het halen van liquiditeitsdoelstellingen en het beperken van reputatierisico. Of je kan je verdiepen in het zorgvuldig beheren van het Janssen-bedrijfsmodel. Waar je voorkeur ook naar uit gaat, je bouwt heel wat financiële expertise op, én een internationaal netwerk.

Interesse? Ga naar careers.jnj.com en zoek op 00001GJ0

"Het Young Graduate programma is uitdagend en biedt je de kans om verschillende ervaringen en kennis op te doen alsook jouw netwerk uit te bouwen en met verschillende collega's, teams en departementen in contact te komen. Dit steeds met een grote focus op jouw persoonlijke ontwikkeling.”

Camille Coppens, Federica Mare, Isabelle Slachmuylders

Young Graduates

Young Graduate Development Program – Supply Chain

Het Young Graduate Development Program is een driejarig rotatieprogramma dat ontworpen is om pas afgestudeerden kennis te laten maken met alle aspecten van de Janssen Supply Chain in Beerse of Geel. De ideale kans om ervaring op te doen in verschillende functionele gebieden zoals Productie, Quality, Planning, Engineering en Technical Operations, alsook om een intern netwerk op te bouwen. Als kers op de taart wordt ook stil gestaan bij je persoonlijke ontwikkeling om je klaar te stomen voor een definitieve functie binnen Johnson & Johnson.

Interesse? Ga naar careers.jnj.com en zoek op 00001GFI

“Als young graduate bij Johnson & Johnson krijg je de kans om te leren door te werken in een uitdagende omgeving, waar je wordt aangemoedigd om nieuwe uitdagingen aan te gaan en verder te gaan dan je comfortzone, waardoor je je vaardigheden kunt ontwikkelen en impact creëren

Cesare Bertolaja, Fien Bertels, Heleen De Bruyn

Young Graduates

J&J Technology Leadership Development Program

In dit programma staat hands-on leren centraal. Zo krijg je verschillende trainingen, waarvan drie in de Verenigde Staten. Dé geknipte kans om snel te bouwen aan een internationaal netwerk binnen het bedrijf. Je zal niet alleen roteren binnen verschillende afdelingen, je ontwikkelt ook allerlei nuttige IT-vaardigheden die je breed kunt inzetten.

Interesse? Ga naar careers.jnj.com en zoek op 00001GJQ

Internationale rotatieprogramma’s voor Early Talent

Bij Janssen kom je sowieso in een internationale omgeving terecht. Door in één van onze globale rotatieprogramma’s voor Early Talent te stappen, doe je echter ook meteen internationale ervaring op.

J&J Global Operations Leadership Development (GOLD) Program

Zie jij een intensief tweeënhalf jaar durend rotatieprogramma met een focus op Supply Chain wel zitten? Dan is het GOLD programma echt iets voor jou. Je combineert er uitdagende werkrotaties met klassikale en online trainingen, ontworpen om de volgende generatie leiders te ontwikkelen voor de engineering-, operations-, kwaliteits- en controlefuncties binnen J&J.

J&J Finance Leadership Development Program (FLDP)

Wil je je financiële skills aanscherpen of droom je van de functie Senior Financieel Analist? Overweeg dan zeker het Finance Leadership Development Program. Je komt terecht in een uitgebreid programma dat ontworpen is om toekomstige financiële leiders te creëren.

 

Kijk hier om meer te weten over werken bij Janssen.

Klik hier voor een overzicht van onze actuele programma’s en vacatures.

EM-70661