Skip to main content

Search

Healthiest Careers

Healthiest Careers

Bij ons kan je rekenen op een gezonde loopbaan waarin jij je op je plaats voelt. Waar je zinvol kan bijdragen, voor patiënten wereldwijd. Waar je je werk en je leven kan integreren. En waar je de kans krijgt om te groeien en jouw talenten te ontwikkelen. Daarom spreken we bij Janssen over Healthiest Careers.

Het gevoel hebben dat waarden gedeeld worden, maar ook je welkom voelen, ongeacht afkomst, gender, persoonlijke voorkeuren, etc., is heel belangrijk in een gezonde loopbaan Janssen is een inclusieve werkgever, wij zijn ervan overtuigd dat diversiteit een kracht is die de innovatie in ons bedrijf verder voedt.

 

Ruimte om te groeien

Gezondheid, talenten, waarden en je dagelijkse werk zijn sterk met elkaar verbonden. Ze bepalen mee hoe je naar je loopbaan kijkt, vandaag maar ook morgen. En voor iedereen ligt de balans daartussen weer nét iets anders: jij bent zo uniek als jouw loopbaan. Neem je loopbaan in handen zodat je met jouw noden en wensen afstemming kan zoeken met je team.

Wij vinden het heel belangrijk dat je bij ons de ruimte krijgt om te groeien en te ontwikkelen. Daarom ondersteunen wij zowel je fysieke als je mentale fitheid. Zo maak jij jezelf fit for the job, mét een beetje hulp van ons!

Bij Janssen gaan we voor duurzame en flexibele loopbanen waarin jij doet wat je graag doet én waar je goed in bent. Onder de noemer “Healthiest Careers” organiseren we allerlei initiatieven om jouw loopbaan nóg gezonder én duurzamer te maken. Denk maar aan Praatcafé’s rond stress en burn-out, interne jobfairs, netwerksessies voor leidinggevenden of loopbaancoachings van ons Talent Fit Center.

Talent Fit Center

Ieders loopbaanpad is verschillend. Daarom gaat het Talent Fit Center uit van één centrale gedachte: elke medewerker zit zelf achter het stuur van zijn of haar loopbaan.

Loopbaancoaching, workshops, allerlei handige tools… Ons Talent Fit Center is er om iedereen te ondersteunen bij het vinden van zijn of haar unieke plaats binnen de organisatie. Ook voor leidinggevenden of collega’s met specifieke noden biedt het Talent Fit Center specifieke ondersteuning.


EM-20630