Skip to main content

Search

Onze bruisende campus

Onze bruisende campus

Bij Janssen werk je in een bruisende omgeving, vol initiatieven die erop gericht zijn om je er ook thuis te voelen. Je zal op onze sites heel wat initiatieven leren kennen die gericht zijn op een fijne werksfeer. Onze actieve personeelsverenigingen organiseren talloze activiteiten die ons verbinden en motiveren. En er is voor ieder wat wils: van theateruitstap tot kookworkshop en van een Start to Run tot de 10 miles van Antwerpen.

Jouw gezondheid @ de campus

Het welzijn van onze medewerkers is heel belangrijk voor ons. Naast de talloze activiteiten die gericht zijn op een fijne werksfeer, stimuleren we je ook om aan je eigen gezondheid te werken. Zo organiseren we sinds 2012 bijvoorbeeld Energy for Performance trainingen, die je helpen doeltreffend om te gaan met je energie. We bieden handvatten om je fysiek fit, mentaal gefocust en emotioneel betrokken te voelen in alles wat je doet – thuis en op het werk.

Mentale veerkracht…

Bij Janssen heerst er een open en warme cultuur waarin mentaal welzijn bespreekbaar is en waarin we goed voor elkaar en onszelf zorgen. Naast mindfulnesstrainings organiseren we met enige regelmaat themabijeenkomsten over het voorkomen van stress en burn-out, over depressie of andere uitdagingen waar jij – of mensen rondom jou - mee in aanraking kan komen.

Ook bieden we een breed ondersteunend kader om medewerkers of teams bij te staan wanneer hun mentaal welzijn – om de één of andere reden – onder druk komt te staan. Van vertrouwenspersoon tot preventieadviseur, er staat altijd iemand voor je klaar om met je te praten en met je mee te denken.

…En fysieke fitheid

Een gezond lichaam is op vele vlakken belangrijk: je voelt je beter in je vel, je hebt meer energie en ook op mentaal vlak kan je meer aan. Wil je in je pauze graag van de buitenlucht genieten, kies dan één van de wandelroutes die we rond het bedrijf hebben uitgestippeld. Sommige teams kiezen ervoor om een meeting al wandelend te doen in plaats van op kantoor. En wat blijkt: frisse lucht leidt vaak ook tot frisse ideeën!

Ga je graag joggen, volleyballen of doe je liever aan fitness? Voor al deze activiteiten hebben we uitgebreide voorzieningen. Bewegen moedigen we ook aan via ons fietsleaseprogramma waarbij je als medewerker een fiets kunt leasen. Bovendien is het zelfs mogelijk om teammeetings in ons spinningslokaal te houden. De ideale combinatie tussen werken en sporten!

 

Gezonde voeding

Bij een gezonde levensstijl hoort natuurlijk ook evenwichtige voeding. Zo vind je in alle pauzeruimtes een rijk gevulde fruitmand en in ons bedrijfsrestaurant een brede waaier aan gezonde en verse voeding.Wie toch nog behoefte heeft aan wat extra ondersteuning, kan zich via individuele coachingssessies of workshops een gezond(er) eetpatroon aanmeten.

 

 


EM-20631