Skip to main content

Search

PhD & Postdoc  Student programma

PhD & Postdoc Student programma

Ben jij er als eerste bij als er innovatieve oplossingen bedacht moeten worden? Ben je een onderzoeker in hart en nieren en wil je een positie waar je tastbaar impact kan hebben op het leven van een groot aantal mensen? Misschien match jij dan wel met het PhD & Postdoc Student-programma van Janssen.

Via het Janssen PhD & Postdoc Student-programma kan je als jonge onderzoeker praktijkervaring opdoen. Je ontwikkelt vaardigheden die je zowel in de farmaceutische industrie als in de academische wereld zeker zal kunnen inzetten. Wetenschap, innovatie, training en netwerken staan centraal in dit traject. Als PhD/Postdoc bij Janssen krijg je de kans om direct bij te dragen aan baanbrekend onderzoek, je onderzoek te publiceren en je bevindingen intern en extern te presenteren aan een gevarieerde groep wetenschappers.

PhD of Postdoc bij Janssen

 

Janssen heeft een voortrekkersrol op de internationale markt op vlak van onderzoek en ontwikkeling. Met onze vernieuwende ideeën staan we geregeld in de vakbladen en halen we vaak ook de pers.

Wil jij absoluut betrokken zijn bij wat we in de toekomst nog meer gaan ontwikkelen? Zie jij jouw onderzoek al mee in de belangstelling staan? Meld je dan aan en vergroot jouw kans om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de gezondheid van mensen over de hele wereld.

Het is geweldig om te zien dat leidinggevenden, wetenschappers en medestudenten ons werk interessant vinden. Tijdens onze presentatie werden we uitgedaagd om ons academisch werk toe te passen op het onderzoek en de ontwikkeling van medicijnen. Denk maar aan relevantie, geldigheid en bijbehorende risico’s. Onze mentoren gaven ons ook het advies om onze presentatie- en interactietechnieken verder te ontwikkelen. Een echte eye-opener!

Ivan Kopljar

voormalig Postdoc Universiteit Antwerpen, nu Senior Scientist bij Janssen

Aanmelden voor ons PhD-programma?

Wanneer je graag een PhD wil doen in samenwerking met Janssen, contacteer je eerst een Vlaamse universiteit om een academische promotor te vinden en samen je onderzoeksonderwerp formeel vast te leggen. Nadien kan je een industriële promotor zoeken. Dit kan op twee manieren:

• Vind een industriële promotor via het netwerk van je academische promotor

• Contacteer ons op dit e-mailadres

Aanmelden voor ons postdoc-programma?

 

Ga naar careers.jnj.com en zoek op “postdoc”. Je krijgt een oplijsting te zien van de verschillende posities die op dit moment open staan. Je kan daar direct solliciteren op de positie van jouw keuze. Kandidaten die in aanmerking komen, krijgen bericht. Vind je niet direct een match? Schrijf je dan in op onze globale talent hub. Je krijgt dan bericht als er nieuwe functies online komen.

Heb je nog vragen over het Janssen PhD & Postdoc Student-programma? Dan helpen we je graag verder. Contacteer ons.

EM - 20731