Skip to main content

Search

Stage lopen bij Janssen

Stage lopen bij Janssen

Een stage bij Janssen is een unieke kans om werkervaring op te doen, de farmaceutische wereld te leren kennen en misschien wel je eerste job te vinden. Elk jaar verwelkomen we meer dan 150 stagiairs: van apothekers tot ingenieurs, van technisch tot administratief talent. Een ideale opstap naar een job waarmee jij een bijdrage kan leveren aan de gezondheidszorg hier en over de hele wereld.

Bij Janssen besteden we veel aandacht aan de opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers en daar horen onze stagiairs ook bij! Zin in een stage bij Janssen? Bekijk hier ons actuele aanbod aan stageplaatsen!

"Ik voelde me enorm welkom, ook door de intensieve begeleiding en trainingen. We kregen alles te zien en mochten het ook in de praktijk zetten. Dankzij mijn stage bij Janssen besefte ik pas echt wat het eigenlijk betekent om om te gaan met klinische studies in de bedrijfswereld."

Stéphanie Vrancken

Site Manager R&D en ex-stagiair

Een stage is dé manier bij uitstek om een idee te krijgen van wat werken bij Janssen nu eigenlijk inhoudt. En wie weet neem je meteen al een aanloop naar een vaste job bij Janssen.

"Op de universiteit is alles erg gericht op werken in labo’s, maar als je in een bedrijf terechtkomt, is dat heel anders. De stap van de schoolbanken naar de grote wereld is niet te onderschatten. Ja, ik moest mijn weg wat zoeken, maar bij Janssen word je als stagiair erg goed klaargestoomd."

Kim Dillen

Clinical Research Associate en ex-stagiair


iMR: 20730