Skip to main content

Search

APSOLUTELY magazine | Janssen België

Janssen lanceert nieuwe editie van het APSOLUTELY magazine naar aanleiding van Wereld Psoriasis Dag

Psoriasis patiënten worden dagelijks geconfronteerd met een rode of schilferende huid, jeuk en pijn. Psoriasis heeft dan ook een enorme impact op het leven van patiënten. Daarnaast worden velen van hen dagelijks geconfronteerd met een stigma. Bij Janssen willen we dat mensen met psoriasis volop van het leven kunnen genieten. Daarom werken we niet enkel aan nieuwe geneesmiddelen, maar hebben we naar aanleiding van Wereld Psoriasis Dag ook een nieuwe editie van het APSOLUTELY magazine uitgebracht. Met dit magazine willen we het bewustzijn rondom deze immuungemedieerde ziekte helpen vergroten. Zo maken we het verschil in het leven van mensen met psoriasis en gaan we ‘Beyond Psoriasis, Beyond Expectations’.

APSOLUTELY: het magazine over psoriasis

Ook in de tweede editie van het APSOLUTELY magazine staat de patiënt centraal. We willen hen ondersteunen met informatie over psoriasis, over de mogelijke behandelopties en over het contact met zorgverleners. Ook delen we de verhalen van mensen die leven met psoriasis, hun naasten en hun zorgverleners. In het nieuwe APSOLUTELY magazine vind je het allemaal!

Lees het inspirerende duo interview met Leandro en zijn moeder Pascale. Leandro kreeg op zijn zevende de diagnose ‘psoriasis’ te horen. Die diagnose kwam niet enkel bij Leandro, maar ook bij zijn ouders hard aan. Pascale heeft namelijk van dichtbij meegemaakt hoe psoriasis ook het leven van haar zus beïnvloed heeft.

"Psoriasis heeft me getekend en ik wil nooit meer terug naar de periode voor deze behandeling. Vandaag ben ik gelukkig met wie ik geworden ben."

Leandro

Bij Leandro had de ziekte een enorme impact: tijdens zijn lagere en middelbare schooltijd werd hij zwaar gepest. Leandro kreeg steeds meer last van zijn ziekte en stond op een bepaald moment vol ‘van kop tot teen’. Dankzij een bepaalde behandeling heeft Leandro vandaag gelukkig geen last meer van zijn ziekte. Benieuwd naar nog meer inspirerende verhalen en informatie? Lees het APSOLUTELY magazine dan nu digitaal:

Psoriasis: Beyond Expectations

Bij Janssen staat de patiënt centraal. We willen patiënten en hun zorgverleners dan ook ondersteunen gedurende het hele ziekteproces. Dit doen we bijvoorbeeld door patiënten te informeren over de aandoening en mogelijke behandelopties. Daarnaast vinden we het belangrijk dat lotgenoten met elkaar in contact kunnen komen en hun ervaringen kunnen delen. Op deze manier willen we psoriasis bespreekbaar maken en laten zien dat elke vooruitgang iets is om trots op te zijn. Samen zetten we een extra stap vooruit en gaan we bij Janssen ‘Beyond Psoriasis, Beyond Expectations’.

Meer informatie over Janssen

Wil je meer weten over psoriasis? Lees dan verder over onze activiteiten op het gebied van psoriasis of immunologie. Je kan ook meer te weten komen over de activiteiten van Janssen in België en hoe werken bij Janssen eruitziet. Volg ons ook via social media op Twitter, Facebook en LinkedIn en laat ons weten wat je van het APSOLUTELY magazine vindt! Deel jouw ervaring en gebruik #BeyondPsoriasis.