Skip to main content

Search

CEO Tom Heyman genomineerd voor Trends Manager van het Jaar

CEO Tom Heyman genomineerd voor Trends Manager van het Jaar

Zakenblad Trends bekroont op 6 januari 2016 voor de 31ste keer de Manager van het Jaar, de meest prestigieuze onderscheiding voor een bedrijfsleider in ons land. Tom Heyman, CEO Janssen Pharmaceutica, werd geselecteerd als een van de 10 finalisten.

De genomineerden hebben zich op een positieve en relevante manier onderscheiden. Ze hebben voor duurzame en opmerkelijke resultaten gezorgd en namen uitmuntende managementbeslissingen die vernieuwing en groei stimuleerden.

“Ik ben aangenaam verrast met mijn naam in de lijst van 10 genomineerden. Ik ben vooral trots op de 4.600 medewerkers die zich elke dag engageren voor het ontwikkelen van nieuwe geneesmiddelen die het verschil maken voor patiënten wereldwijd. Dat we dat vandaag doen op een bruisende campus, die sterk, uniek en verankerd is, is een belangrijk signaal dat we goed bezig zijn hier in de Kempen”, aldus Tom Heyman als reactie op zijn nominatie.

“Janssen Pharmaceutica heeft ons mee op de wereldkaart gezet. Onder leiding van Tom Heyman die het bedrijf de laatste jaren een nieuw élan heeft bezorgd, draagt Janssen enorm bij aan een sterk innovatieve regio. Het belang van de aanwezigheid en verankering hier is uitzonderlijk. Ook van Cartamundi. CEO Chris Van Doorslaer is één van de andere 10 genomineerden. We hopen alvast dat een van deze sterke ondernemers uit de regio deze erkenning binnenkort in ontvangst mag nemen”, aldus Jan Hendrickx, directeur VOKA Kempen.

De tien genomineerden worden uitgekozen door de redactie van Trends en een aantal specialisten. Lezers van Trends en kijkers van Kanaal Z kunnen hun stem uitbrengen voor één van de genomineerden van 23 november tot en met 4 december. De jury evalueert dan de managers met de meeste stemmen en kiest de uiteindelijke winnaar. Voor meer informatie:http://trends.knack.be/economie/mensen/wie-wordt-de-31ste-trends-manager-van-het-jaar/article-normal-619515.html