Skip to main content

Search

COVID 19 Vacatures

Werk mee in de strijd tegen COVID-19
Yes

Betekent de volgende stap in jouw carrière een stap in de richting van een vaccin tegen COVID-19? Wij zetten alle zeilen bij om de ontwikkeling van een vaccin tegen het coronavirus te realiseren. Zo zetten onze onderzoekers in Leiden belangrijke stappen en gaan onze operators en engineers de productie van het vaccin opstarten. Tegelijkertijd gaat de reguliere zorg door en blijven wij focussen op patiënten voor wie onze geneesmiddelen het verschil kunnen maken. Om al dit werk te kunnen verrichten, zoeken wij 250 nieuwe collega’s (vooral in Leiden en enkele in Geel) die ons team komen versterken. Werk jij mee aan een toekomst waarin ziektes tot het verleden behoren?

Janssen levert als onderdeel van de Johnson & Johnson-groep al ruim 50 jaar een bijdrage aan de gezondheidszorg. Met meer dan 5000 medewerkers in België werken we aan alle facetten die komen kijken bij het ontdekken, ontwikkelen, produceren en op de markt brengen van geneesmiddelen. Een van de focusgebieden van Janssen is infectieziekten en vaccins. De afgelopen decennia werkten wij bijvoorbeeld aan een recent door het EMA goedgekeurd vaccin tegen Ebola, aan een geneesmiddel tegen resistente tuberculose en zetten we stappen in de richting van een vaccin tegen HIV. De hierdoor opgebouwde kennis en expertise stellen ons in staat om in hoog tempo te werken aan een vaccin tegen COVID-19.

COVID-19 gerelateerde vacatures

In tijden van de coronacrisis zijn we ons als maatschappij meer dan ooit bewust van de centrale plek die gezondheid in onze samenleving inneemt. Effectieve en veilige geneesmiddelen en vaccins tegen COVID-19 zijn wat ons betreft belangrijk om deze gezondheidscrisis te bedwingen. Daarom zetten we bij Janssen een tandje bij in de race naar een vaccin. In Geel en Leiden nemen we samen 250 collega’s aan die ons helpen bij de vaccin ontwikkeling en het opschalen van de productieprocessen van veel gebruikte geneesmiddelen. Kom jij als onderzoeker jouw kennis en kunde inzetten om het verschil te maken voor patiënten? Of steek je jouw handen uit de mouwen en help jij ons om de productie van onze geneesmiddelen of ons vaccin op te schalen?

Word onderdeel van ons team en maak mee het verschil. Bekijk snel de vacatures op onze vacatureportal.

Werken bij Janssen

Janssen heeft een leidende positie op het gebied van gezondheid. We willen betekenisvolle innovaties en oplossingen ontwikkelen: met onze gezamenlijke ervaring, expertise en middelen werken we aan enkele van de grootste gezondheidsuitdagingen van deze tijd. Deze uitdagingen kunnen we alleen aan door onze getalenteerde medewerkers: zij komen voor ons op de eerste plaats. We ondersteunen onze medewerkers daarom in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling: werken bij Janssen biedt heel wat ontwikkelingsmogelijkheden, een interessante job, toegang tot de nieuwste technologieën, maar bovenal: een hele fijn organisatie om te werken. Bovendien wordt er veel waarde gehecht aan het faciliteren van duurzame loopbanen.

Dat Janssen een goed team vormt met haar medewerkers blijft ook in de buitenwereld niet onopgemerkt. Onlangs wonnen wij de Randstad Award voor de meest aantrekkelijke werkgever van het decennium. Een bewijs van onze drive om als bedrijf het beste uit onze mensen te halen.