Skip to main content

Search

De wereld is ons lab

De wereld is ons lab

De wereld is ons laboratorium: een coöperatieve benadering van innovatie in Research & Development

Research & Development. Creativiteit en nieuwe ideeën. Wetenschap en oplossingen. Samenwerking zit in ons bloed. We weten tot waar het ons heeft gebracht. En we weten dat het ons verder kan brengen.

Bij Janssen streven we ernaar oplossingen te vinden voor een aantal van de meest complexe medische uitdagingen. Daarom beperken we onze zoektocht naar nieuwe opties ter voorkoming en behandeling nooit tot de grenzen van onze eigen vestigingen. We beschouwen de hele wereld als ons laboratorium.

Onze experts werken samen met externe partijen in elke fase van onze waardeketen: van de vroege ontdekking en ontwikkeling tot en met de toegang tot de markt. We gaan op zoek naar medische doorbraken waar die zich ook bevinden, of dat nu aan een universiteit, binnen een onderzoeksorganisatie of in een biotech- of farmaceutisch bedrijf is. Het is ons doel de beste ideeën binnen en buiten onze organisatie te identificeren om de grootste onvervulde medische noden van deze tijd aan te pakken. Ook willen we de manier waarop over ziekten wordt gedacht en hoe ze worden behandeld, voorkomen en onderschept, ter discussie stellen.

Maar samenwerking bij Janssen gaat verder dan alleen Onderzoek & Ontwikkeling. We gaan ook partnerschappen aan met overheden en non-profitorganisaties rond nieuwe strategieën voor toegang, prijszetting, voorlichting en ondersteuning. Dit soort van samenwerkingen is voor ons vanzelfsprekend als gevolg van onze gedecentraliseerde organisatiestructuur en open bedrijfscultuur.