Skip to main content

Search

GROW Together for Society stimuleert sociale innovatie

GROW Together for Society stimuleert sociale innovatie

Janssen en Johnson & Johnson in de Benelux lanceerden het Corporate Social Responsibility-programma GROW Together for Society. We willen al wie het nodig heeft de kracht geven om zich voluit te ontplooien in de maatschappij. We engageren ons op drie domeinen: onderwijskansen en dagopvang bevorderen, mantelzorgers ondersteunen, toegang tot gezondheidszorg vergroten.

Hierin willen de Janssen- en Johnson & Johnson bedrijven steun bieden op 3 manieren. Onze medewerkers zetten zich als vrijwilliger in voor een maatschappelijk doel binnen deze 3 domeinen. We steunen een aantal geselecteerde organisaties financieel om hun projecten te realiseren. Daarnaast lanceerden we recent de ‘Social Grow Sessions’ om sociale innovatie in de maatschappij te stimuleren.

Sociale impact creëren

De Social Grow Sessions vormen een dynamisch begeleidingstraject voor (startende) sociale ondernemers en social-profit organisaties in Nederland en België. Ze krijgen de kans hun idee om sociale impact te creëren, uit te werken tot een echt businessplan. Tijdens 3 meerdaagse sessies krijgen ze begeleiding van specialisten om hun ‘social business plan’ vorm te geven en zo maximale kans op slagen te geven.

De wervingscampagne om 6 Belgische en 6 Nederlandse deelnemers te selecteren loopt tot 20 juni. In de maanden oktober, november, december gaan ze het begeleidingstraject volgen. Hierbij werken we samen met de Sociale InnovatieFabriek in België en Social Enterprise NL in Nederland.

Samen werken aan jouw sociale impact? Neem dan zeker een kijkje op https://www.socialgrowsessions.net

De Social Grow Sessions worden georganiseerd dankzij de steun van en in samenwerking met de Johnson & Johnson Corporate Citizenship Trust. Deze stichting heeft als opdracht om de Corporate Social Responsbility-programma’s van Johnson & Johnson uit te werken en uit te voeren in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).