Skip to main content

Search

Janssen wint Randstad Award voor Meest Aantrekkelijke Werkgever van het Decennium

Janssen wint Randstad Award voor Meest Aantrekkelijke Werkgever van het Decennium

Op 14 mei 2020 mocht Janssen de Randstad Award voor Meest Aantrekkelijke Werkgever van het Decennium in ontvangst nemen van de CEO van Randstad, Herman Nijns. Gezien we onszelf hiermee opvolgen als winnaar van het eerste decennium, maakt dit dat Janssen al 20 jaar één van de meest aantrekkelijke werkgevers in België is volgens de jaarlijkse Employer Brand studie van Randstad.

De Randstad Award voor meest aantrekkelijke werkgever

“De prestatie van Janssen Pharmaceutica is gewoonweg indrukwekkend”, zegt Herman Nijns. “Het bedrijf scoort vooral sterk op de pijlers financiële gezondheid, balans werk/privé en nieuwste technologieën. Het feit dat ze zichzelf ook opvolgen als winnaar van het vorige decennium, toont dat Janssen een vaste waarde is aan de top van de Belgische privébedrijven. Dit kan alleen als er een sterke employer brand aan de basis ligt, iets waar je elke dag aan moet werken.”, aldus Nijns.

Randstad doet sinds 2001 onderzoek naar de kracht van employer branding en reikt jaarlijks de Randstad Award uit aan de meest aantrekkelijke werkgever in België. Naast winnaar van het decennium, komt Janssen dit jaar als 3e uit de bus van de 183 onderzochte bedrijven met een score van 48,6. Deze score vertegenwoordigt het aantal mensen dat het bedrijf kent en aangeeft voor het bedrijf te willen werken. 

Innovatie is de basis, ook in personeelsbeleid

CEO van Janssen Pharmaceutica Kris Sterkens is trots: “Ons bedrijf moet het voor de volle 100 procent hebben van innovatie. Die creëer je door medewerkers ruimte te geven om te experimenteren en ideeën te ontwikkelen. Bovendien voelen medewerkers in alle geledingen van de organisatie dat hun job zinvol is, zo ook nu in de strijd tegen het Coronavirus”, aldus Sterkens.

Healthiest Careers

Ook jobinhoud is doorslaggevend in de keuze voor Janssen, volgens de studie. Directeur personeelszaken Hilde Claes: “We zijn een kennisbedrijf, natuurlijk draait alles rond onze mensen. Janssen staat niet alleen bekend als een hoogtechnologische speler, maar ook als een werkgever die goed zorgt voor zijn personeel. Elke carrière is een gedeelde verantwoordelijkheid tussen werkgever en werknemer. De bouwstenen komen van ons, en wij helpen onze medewerkers hun carrière vorm te geven.” Bij Janssen gaan we voor duurzame en flexibele loopbanen waarin je doet wat je graag doet én waar je goed in bent. Dit doen we onder de noemer “Healthiest Careers”.

Kom werken bij Janssen

Janssen is een bedrijf in volle ontwikkeling, dat betekent dat we continu op zoek zijn naar nieuwe collega's. Of je nu ingenieur bent, chemicus, technicus of marketingspecialist, of je net bent afgestudeerd of al een ervaren professional: elke medewerker heeft zijn of haar unieke plaats binnen ons bedrijf, mét doorgroeimogelijkheden. Interesse? Neem dan een kijkje op  https://www.careers.jnj.com/homeOf lees hier meer.

Working with Johnson & Johnson can change everything. Including YOU.