Skip to main content

Search

Over Janssen

Janssen in top 10 van bedrijven met beste reputatie

No

Janssen steeg andermaal in de jaarlijkse RepTrak®-studie van The Reputation Institute, die de reputatie van de meest toonaangevende bedrijven in België meet. We kenden zelfs de sterkste stijging van alle bedrijven en klommen van de veertiende naar de negende plaats in de rangschikking. Janssen was in 2015 bovendien het enige farmabedrijf in de top 10.

Janssen beschouwt deze topnotering als een erkenning en bewijs van het werk dat al zijn medewerkers dagelijks met passie verzetten om een verschil te kunnen maken in het leven van miljoenen patiënten wereldwijd. Onze reputatie is erg belangrijk, want miljoenen mensen vertrouwen op ons voor hun gezondheid en dat vertrouwen moeten we verdienen, elke dag opnieuw.

Janssen richt zijn inspanningen vooral op die gebieden waar het echt een verschil kan maken. En het doet dat op een duurzame manier. We verbinden onze zakelijke doelstellingen aan onze verantwoordelijkheid voor de samenleving, de medewerkers en het milieu. Zo geven we invulling aan ons maatschappelijk engagement. We hechten ook groot belang aan de dialoog met alle belanghebbenden.