Skip to main content

Search

Stef Heylen komt aan het hoofd van Janssen Pharmaceutica

02, November, 2016

Belgium

Beerse, 2 november 2016 - Johnson & Johnson heeft vandaag bekend gemaakt dat Stef Heylen aan het hoofd komt van Janssen Pharmaceutica. Hij volgt Tom Heyman op, die het bedrijf 8 jaar met succes heeft geleid. Tom Heyman blijft actief binnen Johnson & Johnson.
                    
Vanaf 3 november neemt Stef Heylen de fakkel over van Tom Heyman als hoofd van Janssen Pharmaceutica. Officieel krijgt hij daarmee de functies van Managing Director en Voorzitter van het Directiecomité van Janssen Pharmaceutica NV. Stef Heylen is ook Chief Operating Officer van Janssen R&D en zal die functie in de toekomst combineren met zijn nieuwe functie als Managing Director van Janssen Pharmaceutica. Tom Heyman blijft actief binnen Johnson & Johnson en zal zich voltijds toeleggen op zijn functie als Global Head van de Johnson & Johnson Development Corporation (JJDC). Tom blijft ook Voorzitter van de Raad van Bestuur van Janssen Pharmaceutica NV.
                    
Over Janssen, The Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson            
Johnson & Johnson is een van de grootste en meest veelzijdige bedrijven ter wereld op het gebied van gezondheidszorg. De Farmaceutische Groep van Johnson & Johnson werkt wereldwijd onder de naam Janssen, The Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson en is vandaag één van de meest vernieuwende farmaceutische bedrijven in de wereld. De groep is toonaangevend op therapeutische domeinen zoals oncologie, immunologie, neurowetenschappen, infectieziekten & vaccins, cardiovasculaire & metabole aandoeningen.
                    
Over Janssen Pharmaceutica                
Een van de meest prominente Janssen-bedrijven is het Belgische Janssen Pharmaceutica. Janssen heeft in ons land vestigingen in Beerse (Beerse I en II), Geel, Olen, La Louvière en Merksem en telt in totaal 4800 medewerkers. Samen ontdekken, ontwikkelen en produceren de vestigingen in België geneesmiddelen en therapeutische oplossingen voor patiënten wereldwijd. Dat gaat van het prille begin, het basisonderzoek naar en de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen, over de productie, commerciële en ondersteunende diensten tot en met de distributie van geneesmiddelen. Daarmee heeft Janssen in België de volledige farmaceutische cyclus in handen, wat het bedrijf uniek maakt binnen de farmaceutische wereld.
                    
Voor meer informatie:
                    
Tim De Kegel
0473 74 60 28 [email protected] www.janssen.com/belgium