Skip to main content

Search

Welkom op de opendeurdag van onze chemische productiesite in Geel

Welkom op de opendeurdag van onze chemische productiesite in Geel

Elke dag opnieuw maken we in onze chemische productiesite in Geel met de atomen uit de tabel van Mendelejev moleculestructuren die patiënten wereldwijd helpen. Die tabel viert dit jaar zijn 150 jarig bestaan. Nu, de tabel van Mendeljev is niet de enige die iets te vieren heeft. Ook Essenscia, de Belgische federatie van de chemische industrie en van life science, viert in 2019 het 100 jarig bestaan.

Naar aanleiding van deze jubileums openen wij op zondag 19 mei graag onze bedrijfsdeuren in Geel en dit samen met tal van andere bedrijven, universiteiten, hogescholen, onderzoekcentra en kennispartners uit de sector van de chemie, kunststoffen en life sciences. Jij bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen! 

Hoe inschrijven?

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een bezoek aan onze site, waar magie tot leven komt … elke dag! Laat ons nog even weten wanneer en met hoeveel personen je ons komt bezoeken, dan reserveren we voor jou, je familie of vrienden graag een plaats.

Inschrijven kan via dit registratieformulier.

Kinderen onder de 7 jaar kunnen jammer genoeg onze site nog niet bezoeken.Voor zwangere vrouwen zal er een alternatieve route beschikbaar zijn waarin de productiegebouwen (plant 4 en CDPP) niet zijn opgenomen. Niet alle gebouwen zijn toegankelijk voor bezoekers in een rolwagen, ook voor hen zal een alternatieve route beschikbaar zijn. 

Wij kijken alvast uit naar jullie komst, tot dan!