Skip to main content

Search

Werken bij Janssen

Werken bij Janssen
Janssen zoekt toptalent

Janssen is een bedrijf in volle ontwikkeling en heeft dus constant heel wat openstaande vacatures. Zeker voor specifieke profielen, zoals ingenieurs, technici en IT’ers, heeft Janssen heel wat te bieden, maar ook voor mensen met andere talenten liggen er opportuniteiten voor het rapen. Onderzoek & Ontwikkeling blijft de kernactiviteit van het bedrijf, maar we beschikken ook over een groot productieapparaat, zowel in Beerse als in Geel, waarvoor toptalenten als operatoren en onderhoudstechnici nodig zijn. Daarnaast zijn er bij Janssen nog tal van specialisten in financiën, informatica, marketing en verkoop en tal van andere domeinen aan de slag in diverse ondersteunende diensten.

Jobsite

Janssen gaat actief op zoek naar kandidaten voor de meest uiteenlopende functies. Dat gebeurt door rechtstreekse contacten met universiteiten en onderwijsinstellingen, maar ook door geregeld aanwezig te zijn op allerlei jobbeurzen. De jobsite (www.janssenjobs.be) speelt ook een cruciale rol in het rekruteringsverhaal.

Maak kennis met een aantal professionals bij Janssen en hun boeiende job: bezoek www.janssenjobs.be en ontdek onze vele vacatures in de uitgebreide databank.

Vernieuwend personeelsbeleid

Voor Janssen is het erg belangrijk om talent aan te trekken én te behouden. Janssen heeft de laatste jaren dan ook enorm geïnvesteerd in een vernieuwend personeelsbeleid, dat steunt op het concept van het Huis van Werkvermogen. Dat kijkt verder dan traditionele elementen zoals loopbaanontwikkeling en verloning. Het heeft ook alles te maken met de gezondheid, talenten en waarden en het welzijn van de medewerkers, met als einddoel een aantrekkelijke job op een aangename werkplek. Daarvoor zijn diverse programma’s uitgewerkt, die ertoe bijdragen dat zowel het individu als de afdeling optimaal kunnen functioneren . Wie aan zijn talenten wil werken of een andere richting wil geven aan zijn loopbaan, kan terecht bij het Talent Fit Center. En de sportievelingen of cultuurminnaars komen aan hun trekken in een van de vele activiteiten van de personeelsverenigingen Janssen Leeft! en Janssen Sport! Zo wil Janssen ervoor zorgen dat elke medewerker zich volledig thuis voelt. We beogen daarbij het maximaal haalbare: dat iedereen elke dag opnieuw met kracht en goesting komt werken. Niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst. Met zijn allen streven we op die manier naar duurzame loopbanen.

Dat een en ander niet onopgemerkt blijft, blijkt voldoende uit de prijzen die Janssen de afgelopen jaren heeft gekregen voor zijn personeelsbeleid. Zo behaalden we al enkele keren de gegeerde titel van ‘Personeelsmanager van het jaar’. Janssen werd ook al verschillende keren uitgeroepen tot ‘Meest aantrekkelijke werkgever in België’. Onderscheidingen om fier op te zijn en die illustreren dat Janssen geen bedrijf is als een ander.

Een van de meest aantrekkelijke werkgevers in België

Financiële stabiliteit, een goede werk/privé balans, de inzet en beschikbaarheid van nieuwe technologieën en een boeiende job-inhoud. Dit is slechts een greep uit de drivers waarop Janssen jaar na jaar hoog scoort tijdens de jaarlijkse Randstad Employer Brand Research. Na de afgelopen twee decennia continu in de top 10 meest aantrekkelijke werknemers terecht te komen (met vier nummer 1 posities), heeft Janssen in 2020 een Randstad Award gekregen voor goed werkgeverschap.

Janssen is een plek voor professionals who care. Bekijk onderstaande video voor meer info: