Skip to main content

Search

WORD ONZE PARTNER

WORD ONZE PARTNER

Janssen wil oplossingen vinden voor een aantal van de belangrijkste medische noden. De uitdagingen zijn bijzonder groot. Daarom zoeken we niet alleen binnen de eigen muren naar nieuwe oplossingen, maar gaan we ook actief op zoek naar externe partners. Op die manier wil Janssen de beste ideeën binnen en buiten de eigen organisatie identificeren en ontwikkelen.

Netwerk van contacten

Het Janssen Campus Office (JCO) zorgt via een uitgebreid netwerk van contacten voor allerhande innovatieve partnerschappen die onze inspanningen nog kunnen verrijken en versterken.

Door te fungeren als het centrale contactpunt tussen de interne en de externe wereld wil het JCO open innovatie mogelijk maken. De missie is daarbij steeds de zorg voor de patiënt. En het doel is de ontdekking, ontwikkeling en productie van fundamenteel nieuwe gezondheidsoplossingen. Janssen legt zich niet toe op ‘me too’-geneesmiddelen die weinig of geen vernieuwing inhouden, maar gaat voluit voor baanbrekende wetenschappelijke doorbraken en zoekt oplossingen voor tot nu toe onbeantwoorde medische noden.

Open innovatie

We kiezen dus vastberaden voor open innovatie. Dat betekent dat we actief op zoek gaan naar partners die daarbij kunnen helpen: (biotech)bedrijven, universiteiten en onderzoeksinstellingen die hun expertise aan de kennis van ons bedrijf willen koppelen, zodat we samen nog sneller tot betere resultaten kunnen komen.

De afgelopen jaren kwamen zo tientallen nieuwe samenwerkingsverbanden tot stand tussen Janssen en de externe partners. Het gaat daarbij niet alleen om partners binnen de klassieke farmawereld, maar ook om bedrijven actief in het domein van de artificiële intelligentie, domotica, draadloze en mobiele communicatie, IT en logistiek.

Contacteer ons

De wereld van de gezondheidszorg is volop in beweging. De manier waarop we morgen diagnoses zullen stellen, medicatie toedienen, ziekten herkennen of voorkomen en patiënten opvolgen, zal er revolutionair anders uitzien dan vandaag. Wil je samen met ons die richting uitgaan? Of heb je een vraag voor het JCO-team, concrete ideeën of suggesties?

Aarzel dan niet en contacteer het Janssen Campus Office: [email protected].