Skip to main content

Search

Samenwerken met Janssen Benelux

Samenwerken met Janssen Benelux

Partnerships zijn altijd essentieel geweest voor onze missie. Of het nu is via het samenbrengen van innovatie en nieuwe technologieën bij de zoektocht naar nieuwe ontdekkingen, of via globale samenwerking om de toegang tot de gezondheidszorg te verbeteren. Een startende onderneming, universiteit, onderzoeksinstituut, bedrijf of persoon met een slim idee dat mogelijkheden biedt om de gezondheid van patiënten te bevorderen: wij nodigen allen uit om met ons samen te werken.

We zijn steeds op zoek naar medische doorbraken en nieuwe mogelijkheden om de gezondheidszorg ingrijpend te veranderen. We verwelkomen de kans om gemeenschappelijke belangen te verkennen, nieuwe relaties te ontwikkelen en onze expertise te delen. In het bijzonder indien deze liggen in, grenzen aan of van toepassing zijn opéén van onze focusgebieden.

Partnerschappen: opzet en mogelijkheden

We werken nauw samen met onze collega’s van Business Development, de Johnson & Johnson Innovation Centers en de JLABS incubators in onze zoektocht naar interessante wetenschap, technologie en innovatie om tegemoet te komen aan onvervulde, medische noden.. Samen gaan de Johnson & Johnson-bedrijven elk jaar meer dan 150 nieuwe partnerschappen aan met andere organisaties. Partnerschappen kunnen vele vormen aannemen zoals toegang tot de faciliteiten, de expertise en de middelen van wereldklasse van Johnson & Johnson. Eén van die vormen van partnerschap kan ideaal zijn voor je bedrijf/instelling.

Laten we samenwerken

We hopen dat deze informatie ertoe heeft geleid dat je meer te weten bent gekomen over hoe we samenwerken met onze externe partners. Maar bovenal hopen we onze passie voor wetenschappelijke innovatie en ons engagement om de beste expertise van over de hele wereld samen te brengen om veelbelovende behandelingen beschikbaar te maken voor patiënten die erop wachten, aan jou te hebben overgebracht.


EM-22883