Skip to main content

Traži

Novi, višestrani pristup: Centar za zdravstvenu politiku tvrtke Janssen

Novi, višestrani pristup: Centar za zdravstvenu politiku tvrtke Janssen

Janssen je nedavno je osnovao Centar za zdravstvenu politiku, koji je nova inicijativa za poticanje rasprava o tome kako u većoj mjeri ispuniti očekivanja koja bolesnici i društvo imaju od zdravstva.

Janssenov Centar za zdravstvenu politiku (www.janssenhealthpolicycentre.com) osniva višestrane forume za otvorene rasprave s najvažnijim zainteresiranim stranama: stručnjacima za javno zdravstvo, ponuđačima zdravstvenih usluga, njegovateljima, kreatorima politike, zdravstvenim ekonomistima i skupinama za potporu bolesnicima. Rasprave se temelje na podacima i podloga su za izvješća o zdravstvenoj politici te daljnje rasprave u zajednici. Stajališta dobivena u okviru Centra za zdravstvenu politiku odražavaju cjelovit pogled na zdravstvo i istodobno su praktične preporuke koje koriste cjelokupnom društvu.

Glavna tematska područja koja se obrađuju u okviru Centra su opće zdravstveno okružje, npr. potrebna istraživanja te budući i održivi modeli zdravstvenih sustava te bolesti za koje su specijalizirani stručnjaci tvrtke Janssen, poput psorijaze, dijabetesa, shizofrenije, hepatitisa C, tuberkuloze, raka i Alzheimerove bolesti.

Za više informacija posjetite Janssenov Centar za zdravstvenu politiku na www.janssenhealthpolicycentre.com

Health policy centre