Skip to main content

Traži

Bolesnici

Naši korisnici: bolesnici i njegovatelji
 
Pomažemo onima koji vam znače najviše

Obaviještenost bolesnika koji uzimaju naše lijekove i njihovih njegovatelja od velike je važnosti za tvrtku Janssen. Trudimo se prepoznati i smanjiti rizik te povećati korist kod uporabe svakoga svog lijeka.

Opširne informacije namijenjene bolesnicima možete pronaći na internetskim stranicama naše tvrtke u Europi.

Jeste li znali?

Postoji više naših internetskih stranica gdje su predstavljeni neki lijekovi i područja bolesti, stranice su namijenjene bolesnicima i njihovim njegovateljima. Korisne informacije o različitim bolestima možete pronaći na:

 

Imate li možda pitanje o nekom od naših lijekova? Pitajte! 

Pojedincu prilagođeno liječenje

Koji je lijek za vas najbolji? Biomarkeri u krvi pomažu nam otkriti bolest već u najranijoj fazi. Naše poznavanje bolesti (precizan uzrok i podtipovi) i gena svakim je danom sve bolje. Temeljem dijagnoze i jedinstvene genske slike pojedinca lijekove možemo oblikovati tako da budu najučinkovitiji za točno određenog bolesnika.

Svaki bolesnik je jedinstven i potrebna mu je osobna obrada. »Pametni« oblici lijekova npr. povećaju bolesnikovu komociju i njegovo sudjelovanje u liječenju.

Gledamo u budućnost, kada će bolesnici i njihove obitelji imati nadu. Nada u bolje, bolesniku prilagođeno i troškovno učinkovito liječenje, čiji je konačni cilj ozdravljenje.

 

Pročitajte više o inovativnim mogućnostima liječenja koje razvijaju znanstvenici.