Skip to main content

Search

Folkemødet-bornholm-medicin

Janssen på Folkemødet 2019
Også i år deltager Janssen aktivt på Folkemødet på Bornholm. Du kan læse mere om vores arrangementer her på siden, og du kan følge os via Twitter under Folkemødet: @JanssenDanmark.
 
 • Sammenhæng i psykiatrien: Kan vi helbrede et sygt system?
  Tid & sted: 13. juni kl. 13.30-14.30

  Svingdørspatienter, genindlæggelser, dårligere behandling og ressourcespild, beskriver en virkelighed, hvor psykisk syge patienter alt for ofte bliver tabt i overgangen mellem de forskellige sektorer i sundhedssystemet. Kom og diskuter med panelet, hvordan problemerne opleves, hvorfor de opstår og hvad er de mulige løsninger.

  Læs det fulde program og find info om tid og sted her.

   
 • Hvordan skal kræftplan V se ud?
  Tid & sted: 13. juni kl. 15.00-16.00

  Kræftplanerne har bidraget til et betydeligt løft af behandlingen af kræft i Danmark – Formålet med arrangementet er at kickstarte en dialog med toneangivende sundhedsaktører om væsentlige tematikker i en kommende kræftplan, herunder sikre prioritering af nye lægemidler for at fremtidssikre dansk kræftbehandling. Fire centrale sundhedsaktører kommer med deres bud på de væsentligste tematikker, når vi stiller dem spørgsmålet ”Hvordan skal Kræftplan V se ud?” Deltag i arrangementet og giv din stemme på, hvilke tematikker, du mener, er vigtigst i en kommende kræftplan.

  Læs det fulde program og find info om tid og sted her.
   
 • Er vi gode nok til at inddrage patienterne?
  Tid & sted: 14. juni kl. 13.30-14.30

  Med afsæt i knoglemarvkræft, sætter debatmødet fokus på, at det er afgørende for patienter at blive inddraget i deres behandlingsforløb for at sikre en god behandling, herunder diskutere mulige initiativer for patientinddragelse inden for små kræftsygdomme.

  Læs det fulde program og find info om tid og sted her.