Skip to main content

Search

Folkemødet-bornholm-medicin

Janssen på Folkemødet 2018
Også i år deltager Janssen aktivt på Folkemødet på Bornholm. Du kan læse mere om vores arrangementer her på siden, og du kan følge os via Twitter under Folkemødet: @JanssenDanmark.
 
 • Livets lykkehjul
  Tid & sted: 14. juni 2018, kl. 14.30


  Sundhedsdata, forskning og ny kræftmedicin sætter danskerne i nogle helt nye dilemmaer. Vi får mulighed for til at vide meget mere om os selv, blandt andet om vores risici for at få sygdomme i fremtiden. Arrangementet har til formål at synliggøre, hvor stor betydning kombinationen af sundhedsdata og ny kræftmedicin har for den enkelte dansker.
   
 • Må din journal redde liv?
  Tid & sted: 14. juni 2018, kl. 16.00


  Lovgivningen forsøger at bygge bro mellem beskyttelsen af vores personlige oplysninger og muligheden for at bruge data til bedre behandling af patienterne. Men i praksis er det besværligt, grænsende til det umulige, at anvende sundhedsdata til at forbedre og redde liv. Skal det være sådan? Hvad går vi glip af? Hvem vil have fat i dine data. Og hvem skal bestemme over dine data? Det spørgsmål diskuterer vi sammen med sundhedsministeren, patienterne, lægerne og virksomhederne. Og med dig.
   
 • Personlig medicin – Hjernemadsen tager os med til fremtiden
  Tid & sted: 15. juni 2018, kl. 9.00-10.00


  Sammen med Psoriasisforeningen, Gigtforeningen og Colitis-Crohn Foreningen ønsker vi at sætte fokus på potentialet ved personlig medicin. Med patienten som omdrejningspunkt vil debatten vise de perspektiver, som personlig medicin rummer for kronisk syge.