Skip to main content

Search

Forskning og udvikling

Forskning og udvikling
Sommetider kan en enkelt begivenhed påvirke og ændre et menneskes liv. Det skete for Paul Janssen, da hans fireårige søster døde af tuberkulose. Sorgen over søsteren blev den drivkraft, der førte til, at han senere i livet valgte at satse på en karriere inden for medicin. I 1953 grundlagde han Janssen, som i dag er en af verdens førende forskende lægemiddelvirksomheder.
 
Sidste nyt
 
 

Dr. Paul Janssen var en meget innovativ og inspirerende forsker. Takket være hans arbejde skete der flere medicinske gennembrud inden for forskellige sygdomsområder, bl.a. smertebehandling, psykiatri, infektionssygdomme, mykologi og gastroenterologi. Flere af hans lægemidler er på WHO's liste over basislægemidler og har opnået over hundrede lægemiddelpatenter.

Siden 1959 har Janssen været en del af Johnson og Johnson-koncernen. At være en del af en stor koncern giver os mulighed for at tage fat på de mest presserende sundhedsmæssige udfordringer, verden står over for i dag. Vi forsker inden for seks fokusområder: Hjerte-kar-sygdomme og stofskifte, immunologi, infektionssygdomme og vacciner, neurovidenskab, onkologi og pulmonal hypertension.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

I en verden i forandring med hurtig teknologisk udvikling, der stiller store krav til både virksomheder, beslutningstagere og mennesker, er det vigtigt, at vi fortsætter med at drive ny forskning med stort engagement og beslutsomhed.

Dr. Paul Janssens brændende interesse for videnskab og innovation lever stadig videre i virksomheden. Vi fortsætter med at bygge videre på hans arv og tager hver dag udfordringen op med at skabe en sundere fremtid for alle mennesker.

"There is so much more to be done - patients are waiting"
- Dr Paul Janssen