Skip to main content

Search

Innovationshub

Innovationshub skal omsætte forskning til udvikling
Johnson & Johnson Innovations hub på Karolinska Institutet hjælper nordiske innovatorer med at forvandle forskningsresultater til lægemidler og løsninger, som gavner patienter

Der foregår meget innovativ forskning i Norden. En af mange udfordringer er at omsætte forskning til konkrete lægemidler og løsninger, som kommer patienterne og samfundet til gode. I den forbindelse er det vigtigt med et godt støtteapparat, der letter overgangen fra forskning til udvikling.

Johnson & Johnson Innovation Londons hub på Karolinska Institutet Science Park tilbyder forskere og iværksættere coaching, finansiering og adgang til ekspertise og ressourcer i Johnson & Johnson-koncernen. Det sker i form af samarbejde mellem lokale innovatorer og Johnson & Johnson Innovation, hvor målet er at fremme udvikling – lige fra tidlig translationel forskning til forskning til gavn for patienten og samfundet i form af innovative lægemidler eller behandlinger.  

– Vi hjælper innovatorer, både forskere og små virksomheder, i hele Norden med at tage det næste skridt ved at koble dem sammen med den globale ekspertise i Johnson & Johnson-koncernen, siger Anna Gran, External Innovation Liaison Nordics, Johnson & Johnson Innovation.

Hubbet drives af Johnson & Johnson Innovation i samarbejde med Karolinska Institutet Holding AB for Karolinska Institutets regning og er en del af Johnson & Johnsons globale satsning på at styrke innovationsklimaet rundt om i verden.

Læs mere på www.jnjinnovation.com