Skip to main content

Search

Innovation, forskning og udvikling

Innovation, forskning og udvikling

Janssen er en medicinalvirksomhed i Johnson & Johnson-koncernen. Janssen har en lang tradition inden for forskning og udvikling af lægemidler og behandling af mange forskellige sygdomme.

Vigtige behandlingsområder er f.eks. sygdomme, som påvirker centralnervesystemet, kræftsygdomme, immunologi, smertebehandling og infektionssygdomme.

Vi investerer i de bedste forskningskapaciteter for at finde og udvikle nye behandlingsmuligheder. Flere af vores lægemidler står på WHO's liste over vigtige basis-lægemidler, som har stor værdi for samfundet. Vi vil fortsat spille en stor rolle, hvad angår opfyldelse af vores tids vigtige medicinske behov.

Ud over et stærkt forskningsengagement i vores egen organisation samarbejder vi tæt sammen med andre sundhedsprofessionelle, forskere, teknologiske eksperter og myndigheder, som deler vores vision. Vi deltager i netværk inden for forskning og udvikling, som skaber forudsætninger for lokale, innovative aktiviteter og videnskabelige kompetencer, samtidig med at vi investerer i videnskabelige relationer både globalt og lokalt.  

For at skabe en tættere kontakt til de nordiske life science-netværk er der bl.a. etableret to vigtige samarbejder. 

Det første samarbejde er mellem Johnson & Johnson Innovation og Karolinska Institutet Holding AB.
Det har til formål at fremskynde lovende forskning og støtte nye life science-virksomheder med coaching, finansiering og ekspertise. Et andet samarbejde er et globalt program sammen med Karolinska Institutet i Stockholm, som fokuserer på at udnytte den nordiske tradition inden for registerforskning. Programmet udforsker helt nye metoder til dataanalyse for at måle resultater og afdække ledetråde til fremtidige behandlingsformer. 

Janssen er en globalt voksende medicinalvirksomhed med en førende pipeline indenfor lægemiddelindustrien, fordelt på flere terapiområder.

There are still many diseases for which there is no cure, and effective drugs must be found. Although we have contributed to the solutions for some of these problems, we will continue our research efforts, because so much more needs to be done."

Dr. Paul Janssen