Skip to main content

Search

Velkommen til Janssen Health Policy Center

Velkommen til Janssen Health Policy Center

I Janssen Health Policy Center berører vi forskellige politiske emner. Her finder du information om generelle sundhedsspørgsmål og mere specifikke emner relateret til forskellige terapeutiske områder.

Confronting obesity in Europe: Taking action to change the default setting

«Confronting obesity in Europe: Taking action to change the default setting» er en rapport fra Economist Intelligence Unit (EIU), rekvireret af Ethicon (en del af Johnson & Johnson-koncernen), som undersøger og evaluerer europæiske landes aktuelle politik for at imødegå fedmekrisen i Europa.

Rapportens resultater er baseret på skrivebordsforskning og 19 dybdegående interviews med en række sundhedseksperter, bl.a. læger og andre sundhedsfaglige personer, akademikere og politikere. Rapporten er på engelsk. Læs mere.

 

Investing in the future of health

«Investing in the future of health» er en interaktiv infografik af det aktuelle investeringslandskab for lægemiddelforskning og -udvikling. Stigende sundhedsudgifter og større patientpopulationer udfordrer finansieringen og tilgængeligheden af sundhedssystemet og også belønningen af innovation. Den interaktive model guider dig igennem en forsknings- og faktabaseret fortælling, som viser, at fremtidig investering i sundhedsforskning tegner lovende. Det forudsætter dog, at visse lovgivningsmæssige betingelser opfyldes. Data inkluderer individuelle EU-lande, samlede EU-tal og sammenligninger med data fra USA. Rapporten er på engelsk. Læs mere.

 

The Prostate Cancer: Living, not Just Surviving

«The Prostate Cancer: Living, not Just Surviving» er udviklet af Janssen EMEA i samarbejde med flere europæiske patientorganisationer inden for prostatakræft.  Den sætter fokus på resultater fra en paneuropæisk undersøgelse af patienter med prostatakræft, deres omsorgspersoner og sundhedspersonale.

Rapporten opfordrer til, at der i højere grad fokuseres på livskvaliteten hos mænd, der lever med prostatakræft i Europa. Rapporten giver indsigt i de emotionelle, sociale og fysiske aspekter hos patienter med prostatakræft, deres omsorgspersoner og familier og har til formål at øge opmærksomheden på at forbedre disse patienters livskvalitet. Rapporten er på engelsk.  Læs mere.

 

En effektiv strategi for håndtering af depression: Fra ord til handling

Depression er en alvorlig og voksende problematik i vores samfund: Antallet af mennesker med depression steg med 18 % mellem 2005 og 2015. I 2030 vil depression være den primære årsag til sygdomsbyrden i højindkomstlande.

Denne rapport blev præsenteret på et møde i Europa-Parlamentets interessegruppe for mental sundhed, trivsel og hjernelidelser (European Parliament Interest Group of Mental Health, Well-being and Brain Disorders) den 5. december 2018, udarbejdet i fællesskab af de ni initiativtagere til rapporten. Rapporten er finansieret af Janssen.

Download hele rapporten

Les mer