Skip to main content

Search

Innovaatiokeskus

Innovaatiokeskus tukee pohjoismaisten keksintöjen syntymistä
Johnson & Johnsonin innovaatiokeskus Karoliinisessa instituutissa auttaa pohjoismaisia innovaattoreita kehittämään tutkimustuloksistaan tuotteita, joista on potilaille hyötyä.

Pohjoismaissa tehdään paljon innovatiivista lääketieteellistä tutkimusta. Yksi monista haasteista on kuitenkin muuttaa tutkimustulokset konkreettisiksi tuotteiksi ja ratkaisuiksi, joista on hyötyä niin potilaille kuin yhteiskunnalle. Tässä työssä tärkeää on hyvä tuki, joka helpottaa tutkimusvaiheesta varsinaiseen kehittämiseen siirtymistä.

Johnson & Johnson Innovation Lontoon innovaatiokeskus Karolinska Institutet Science Park tarjoaa tutkijoille ja yrittäjille valmennusta ja rahoitusta sekä asiantuntemuksen ja resurssit, jotka tulevat Johnson & Johnson ‑konsernilta. Keskuksessa paikalliset innovaattorit ja Johnson & Johnson Innovation tekevät yhteistyötä. Tavoitteena on nopeuttaa uraauurtavien innovaatioiden kehittämistä translationaalisten tutkimusten pohjalta tuotteiksi tai hoidoiksi, jotka voivat hyödyttää potilaita ja yhteiskuntaa.  

– Autamme kaikkia innovaatiotoimintaa harjoittavia, niin tutkijoita kuin pienyrityksiä, ympäri Pohjoismaita ottamaan seuraavan askelen. Yhdistämme heidät ja Johnson & Johnson ‑konsernin maailmanlaajuisen asiantuntemuksen, kertoo Anna Gran, External Innovation Liaison Nordics, Johnson & Johnson Innovation.

Innovaatiokeskuksen toiminnasta vastaa J&J Innovation yhteistyössä Karolinska Institutet Holding AB:n kanssa Karoliinisen instituutin toimesta. Keskus on osa Johnson & Johnsonin sijoitusta innovaatioiden edistämiseen ympäri maailmaa.

Lue lisää sivustosta www.jnjinnovation.com.