Skip to main content

Search

Janssen ja koronavirus

JANSSEN JA KORONAVIRUS:
PYRIMME TURVAAMAAN LÄÄKETOIMITUKSET JA KEHITTÄMÄÄN ROKOTETTA

Me Janssenilla seuraamme jatkuvasti koronavirustilannetta ja  pyrimme omilla toimenpiteillämme estämään viruksen leviämistä. Seuraamme lisäksi tarkasti tilanteeseen liittyviä Suomen viranomaisten suosituksia.

Samaan aikaan Janssenin emoyhtiö Johnson & Johnson on panostanut tammikuusta 2020 lähtien resursseja uuden koronavirusrokotteen löytämiseen ja nyt on löytynyt johtava rokotekandidaatti, jota lähdetään viemään faasi 1:n tutkimuksiin. Tiedote aiheesta löytyy täältä: https://www.jnj.com/johnson-johnson-announces-a-lead-vaccine-candidate-f....

Voit katsoa täältä videon, jossa mm Johnson & Johnsonin tieteellinen johtaja Paul Stoffels kertoo tästä aiheesta.

Tämän lisäksi maailmanlaajuinen toimitusketjumme valmistautuu ennalta-arvaamattomiin tapahtumiin, jotta meidän tuotteitamme käyttävien potilaiden ja asiakkaiden tarpeet voidaan jatkuvasti täyttää. Näihin valmiustoimenpiteisiin kuuluu varmuusvarastojen pitäminen suurissa jakelukeskuksissa etäällä korkean riskin alueilta ja yhteistyö ulkopuolisten toimittajien kanssa. Seuraamme tarkasti tuotteiden kysyntä- ja tarjontamääriä ympäri maailmaa, jotta voimme taata sopivan ja tehokkaan tavarantoimituksen kaikille.

Tilanne muuttuu kaiken aikaa, mutta tämän hetkisen ennusteen mukaan emme usko, että lääkkeiden jakelussa tulisi koronavirukseen liittyviä keskeytyksiä.

Täältä löydät lisätietoa koronaviruksesta ja rokotteen kehittämisestä.