Skip to main content

Search

Tietoa meistä | Työ Janssen Nordic

Janssen Nordicilla työskentely

Janssen Nordicin työntekijät ovat tärkeä osa yhtä maailman johtavaa lääkeyhtiötä, jonka toiminta perustuu tutkimukseen. Vakaa aikomuksemme on muuttaa terveydenhoitoa ja parantaa ihmisten elämänlaatua kaikkialla maailmassa.

Löydät avoimet työpaikat täältä.

 
Ainutlaatuinen pohjoismainen lähestymistapa

Janssen Nordicin organisaatiossa työskentelee yli 280 kollegaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Islannissa. Tiimit työskentelevät joustavasti paikallisella tasolla ja maarajojen yli.

Samaan aikaan tehdään yhteistyötä maailmanlaajuisen 40 000 kollegasta koostuvan verkoston kanssa. Teemme työtä toisiamme tukien ja suorituskykyä painottavassa hengessä. Meistä on innostavaa tehdä töitä yhdessä maailman lupaavimpien tutkijoiden ja yritysjohtajien kanssa ja oppia heiltä, jotta voimme parantaa potilaiden ja heidän läheistensä hyvinvointia kaikkialla maailmassa.

Kannustava työympäristö

Janssen Nordicin kulttuuri perustuu vahvasti uusien lähestymistapojen löytämiselle ja laajan ammattiosaamisen rakentamiselle. Intohimoinen suhtautuminen työhön ja halu tehdä uusia aluevaltauksia auttavat menestymään tällaisessa työympäristössä.

Jatkuva ammatillinen kehittyminen on elintärkeää liiketoimintatavoitteiden saavuttamiseksi. Tarjoamme johtajaohjelmia tuleville johtajille ja ammattiosaamisen kehitystä tukevaa koulutusta työntekijöille ja tiimeille. Rohkaisemme työntekijöitä laatimaan henkilökohtaisen kehityssuunnitelman esimiehensä kanssa, jotta he pystyvät saavuttamaan tavoitteensa ja täyttämään organisaatiomme tarpeet.

Miksi nautimme työstämme

Ihminen voi nauttia työstään monesta eri syystä. Useimmat arvostavat tervettä tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä.

Janssen Nordicin työntekijät suhtautuvat lisäksi avoimesti ja kannustavasti yhteistyöhön ja liiketoimintatavoitteisiin. Se on synnyttänyt ainutlaatuisen viihtyisän ja turvallisen työilmapiirimme.

Yrityksemme työntekijät työskentelevät taloushallinnossa, yleishallinnossa, johtotehtävissä, terveydenhoitomääräysten ja yksityisyydensuojan parissa, henkilöstöhallinnossa, tietotekniikkatehtävissä, lakiosastolla, markkinoillepääsyn ja terveystaloustieteen parissa, laadunvarmistuksessa, sääntelyasioissa, tutkimuksessa ja kehityksessä, myynnissä sekä strategisessa suunnittelussa.

Olitpa sitten vastavalmistunut omalta alaltasi tai kokenut johtaja, tarjoamme useita mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun ja johtajataitojen kehittämiseen, joustavaan urapolkuun ja kokemuksen kerryttämiseen kansainvälisistä tiimeistä. Työntekijämme ovat ylpeitä kansainvälisestä kollegaverkostostaan, joka vaikuttaa yli miljardin ihmisen elämään kaikkialla maailmassa joka päivä.

Tule osaksi tiimiämme

Liity tiimiimme, tule osaksi kansainvälistä joukkoamme ja ole mukana vaikuttamasta ihmisten elämään joka päivä!

Työntekijöiden monimuotoisuus on meidän mielestämme äärimmäisen tärkeää yhteistyötä korostavan työkulttuurin ja tehokkaan innovoinnin luomiseksi. Janssen Nordic arvostaa työntekijöidensä erilaisuutta ikään, kansalliseen taustaan, sukupuoleen, kansallisuuteen, seksuaaliseen suuntautumiseen, fyysisiin ominaisuuksiin, ajattelutapaan ja taustaan katsomatta. Työympäristömme tukee yksilöitä ja auttaa jokaista tuntemaan olonsa hyväksytyksi työpaikalla sellaisena kuin on.

Meitä kaikkia tehtävänkuvasta riippumatta vie eteenpäin tieto siitä, että työmme auttaa parantamaan potilaiden ja heidän läheistensä elämänlaatua kaikkialla maailmassa. Janssen Nordicin työntekijöille tämä on työmme palkitsevin osuus.