Skip to main content

Search

Arvomme

Arvomme
 
 
Lääkeyhtiö Janssen on osa Johnson & Johnson -konsernia. Päämääränämme on vastata nykypäivän suurimpiin ja tärkeimpiin lääketieteellisiin tarpeisiin. Työntekijöitämme yhdistää vahva tahto tarjota potilaille uusia lääketieteellisiä ratkaisuja, valmisteita ja palveluja.

Toimimme maailmanlaajuisesti: meillä on työntekijöitä yli 150 maassa Pohjoismaat mukaan lukien. Suomessa henkilökuntaamme kuuluu noin 40 eri alan huippuosaajaa. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Otaniemessä.

Panostamme voimakkaasti alkuperäislääkkeiden tutkimukseen ja kehitykseen. Ydinalueitamme ovat onkologia, immunologia, neurotieteet, tartuntataudit sekä sydän- ja verisuonitaudit ja aineenvaihduntasairaudet.

Potilaat, jotka käyttävät lääkkeitämme, ovat huomiomme keskiössä. Lääkkeidemme laatuun ja turvallisuuteen liittyvät menettelytavat ohjaavat valmisteen suunnittelun, tuotannon ja markkinoinnin jokaista vaihetta.

Johnson & Johnsonin entinen pääjohtaja Robert Wood Johnson kirjoitti yli 60 vuotta sitten Credon, joka määrittelee yhtiömme vastuun potilaille, potilaiden läheisille, lääkäreille, hoitajille sekä kaikille niille, jotka käyttävät tuotteitamme ja palvelujamme. Perimmäinen tavoitteemme on auttaa ihmisiä elämään terveinä.

"On vielä monia sairauksia, joihin ei ole parannuskeinoa, ja uusia tehokkaita lääkkeitä on löydettävä. Vaikka olemme löytäneet ratkaisuja joihinkin näistä ongelmista, jatkamme tutkimustyötä, koska on niin paljon tehtävää." - Paul Janssen, Lääkeyhtiö Janssenin perustaja

Asetamme korkeat vaatimukset ympäristövastuullisuudelle ja pyrimme toimimaan siten, että emme ainoastaan noudata sääntöjä, vaan myös vähennämme ympäristövaikutuksiamme.

Yritysvastuullisuus on myös tärkeä osa toimintaamme. Olemme yksi yritysvastuuverkosto FIBSin perustajajäsenistä.