Skip to main content

Search

Tulevaisuuden äitiyspakkaus" -finalistit julkistettiin

"Tulevaisuuden äitiyspakkaus" -finalistit julkistettiin

Janssen Research & Development ja Johnson & Johnson Innovation julkistivat Next-Gen Baby Box QuickFire Challenge -innovaatiokilpailun seitsemän finalistia yhteistyössä Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitran, Innovaatiorahoituskeskus Tekesin ja Teknologian tutkimuskeskus VTT:n kanssa. Kilpailu on keskittynyt "tulevaisuuden äitiyspakkauksen" ympärille.

Finalistit valittiin eri puolilta maailmaa tulevien, yhteensä 135 hakijan joukosta. Kaikki hakijat olivat kehittäneet uusia ideoita, joiden tarkoituksena on edistää lasten terveyttä, havaita lapsuusiän sairauksia varhaisemmin ja tukea vanhemmuutta.

Ideat esitellään tuomaristolle Helsingin Messukeskuksessa 30.11. klo 14.30 alkaen

Finalistit esittävät ideansa tuomaripaneelille 30. marraskuuta Helsingissä pidettävässä Slushissa, joka on yksi Euroopan johtavista startup- ja teknologiatapahtumista. Baby Box of the Future -tapahtumaan voi osallistua joko paikan päällä Kokoustamon tilassa 102 tai seurata tapahtumaa livenä Periscopessa tai Twitterissä kanavalla @jnjinnovation.

Lisätietoa:
- Lue Ben Wiegandin, Global Head of the World Without Disease Accelerator at Janssen Research & Development, LLC, blogikirjoitus
- Seuraa Twitterissä @JanssenFinland
- Vieraile Johnson and Johnson Innovationin nettisivuilla