Skip to main content

Search

voittoja syövästä

Janssen Onkologia
Jokainen syöpää sairastava henkilö kohtaa niin suuria kuin pieniäkin taisteluja. Meidän tavoitteemme on auttaa potilaita syöpään liittyvien haasteiden kohtaamisessa ja tukea heitä matkalla kohti sairauden voittamista.

Pyrimme Janssenilla tekemään syövästä hallittavissa olevan, jopa parannettavan sairauden. Keskitymme etsimään uudenlaisia ratkaisuja syöpiin, joiden hoitovaihtoehdot ovat rajalliset. Keskitymme niihin syöpätyyppeihin ja niiden alatyyppeihin, jotka tunnemme parhaiten: hematologisiin syöpiin, eturauhassyöpään ja keuhkosyöpään. Yritämme lisäksi mennä vielä askeleen pidemmälle ja ehkäistä syövän etenemisen ennen kuin se saa otteen elimistöstä.

 
 
 

Voittoja syövästä

Janssen pyrkii muuttamaan odotuksia siitä, mitä syöpädiagnoosin saaminen merkitsee, jotta jonain päivänä ilmoitus ”sinulla on syöpä” kuulostaisi potilaista vähemmän kauhistuttavalta ja olisi lääkäreille vähemmän ahdistavaa kertoa. Pyrimme tekemään syövästä hallittavissa olevan, jopa parannettavan sairauden.

Ennen sitä olemme omistautuneet saavuttamaan voittoja syövästä joka päivä. Jokaisella syöpäpotilaalla on omanlaisensa taival, joka sisältää niin suuria kuin pieniäkin taisteluja matkan varrella. Pidämme sekä tavoitteenamme että etuoikeutenamme auttaa potilaita ja heidän tukijoitaan voittamaan kohdattavat haasteet ja tuoda heille toivoa.

Saavuttaaksemme näitä tärkeitä voittoja syövästä olemme lanseeranneet esimerkiksi Make Blood Cancer Visible -kampanjan. Kampanjan tarkoituksena on tuoda harvinaisia syöpiä sairastavien potilaiden ääni kuuluville, sillä usein heidän tarpeisiinsa ei ole vastattu eikä heitä ole ymmärretty. Teemme myös työtä sen varmistamiseksi, että kaikki hoitoa tarvitsevat pääsevät sen piiriin.

 

 


Potilastarinoita

Me olemme olemassa ennen kaikkea auttaaksemme potilaita ja heidän perheitään. Katso alta heidän tarinansa.

 


Uusia askeleita

Ehdollisesta korvattavuudesta vastaus syöpäpotilaiden huoleen?
Julkaistu: Mediuutiset, 25.4.2018

Enemmän irti uusista lääkkeistä
Julkaistu: Aitio, 14.9.2018