Skip to main content

Search

Janssen Biologics, Leiden

Janssen Biologics, Leiden
  • Janssen Biologics Leiden

Janssen Biologics is wereldwijd een speler van toenemend belang in de gezondheidszorg. We bewandelen nieuwe wegen voor de ontwikkeling van medicijnen. Daarbij zijn de behoeften van patiënten altijd onze eerste zorg.

Janssen Biologics maakt, verwerft en brengt unieke biofarmaceutische geneesmiddelen op de markt. Daarbij bouwen wij voort op onze leidinggevende positie in de ontwikkeling van monoklonale antilichamen. Antilichamen zijn stoffen die het lichaam aanmaakt als reactie op bacteriën, virussen of andere lichaamsvreemde stoffen. De innovatieve producten van Janssen Biologics richten zich op drie belangrijke ziektecategorieën: cardiovasculaire- en immunologische aandoeningen en kanker.

De geneesmiddelen van Janssen Biologics worden niet volgens de traditionele methoden geproduceerd, maar door biofarmaceutische processen. Dat zijn nieuwe, uiterst schone productiemethoden die bijzondere geneesmiddelen opleveren.

Janssen Biologics wil op alle gebieden toonaangevend zijn. Niet alleen door het op de markt brengen van belangrijke nieuwe geneesmiddelen, maar ook door de toepassingsmogelijkheden van bestaande geneesmiddelen te vergroten. Dit betekent: investeren in onderzoeken, het aangaan van goede samenwerkingsverbanden, en, als belangrijkste, het aannemen van de juiste mensen om de hoogste kwaliteit te kunnen blijven garanderen. Het zijn de werknemers van Janssen Biologics die het verschil maken en alleen genoegen nemen met het beste. Dagelijks werken zij aan geneesmiddelen, die het leven van patiënten over de hele wereld verbeteren.