Skip to main content

Search

Een carrière lang het verschil maken

Een carrière lang het verschil maken

De mensen die werken bij Janssen hebben elke dag de mogelijkheid om de kwaliteit van leven voor iedereen overal ter wereld te verbeteren. De doelstelling van Janssen is om de belangrijkste medische behoeften van onze tijd aan te pakken met  innovatieve geneesmiddelen en slimme vaccins. Alles is gefocust op een wereld zonder ziekte waarin vroege interceptie en preventie steeds belangrijker worden.

We willen samen met onze collega’s een carrière lang het verschil maken. Ben je op zoek naar een uitdagende baan in een innovatieve omgeving met veel doorgroeimogelijkheden in de farmaceutische sector? Dan is Janssen misschien wel dé plek voor jou!

De Janssen cultuur

Janssen is één van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld. Janssen is onderdeel van Johnson & Johnson, het grootste gezondheidszorg bedrijf ter wereld. In Nederland werken ongeveer 2000 mensen op de verschillende locaties van Janssen in Breda, Woerden en Leiden. Werken bij Janssen is werken in een internationale en innovatieve cultuur, met veel mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen en bij te dragen aan het succes van dit bijzondere bedrijf. Janssen biedt voor iedereen een inspirerende omgeving om in te werken. Onze cultuur kenmerkt zich door een stevige ambitie met een persoonlijke aanpak. Openheid, betrokkenheid en eerlijkheid zijn belangrijk. Wij houden van een doelgerichte benadering met de nadruk op gelijkwaardig samenwerken en respect voor elkaar en elkaars bijdrage. Uiteraard krijgen diversiteit, gezondheid en flexibiliteit daarbij de nodige aandacht.

Een carrière lang het verschil maken

Binnen Janssen en Johnson & Johnson bestaan vele functies, we stimuleren al onze collega’s om zichzelf zowel lokaal als internationaal te ontwikkelen. Wij geloven dat de ontwikkeling van onze mensen één van de belangrijkste succesfactoren voor onze onderneming is. Omdat onze organisatie continu in ontwikkeling is, zullen onze medewerkers mee moeten groeien. Met opleidingsprogramma’s en individuele begeleiding helpt Janssen haar medewerkers het beste uit zichzelf te halen. Kijk naar de visie van Ellen van Zelst, HR Lead Janssen BeNeLux:

 

 

Wat je rol ook is, bij Janssen streeft iedereen uiteindelijk hetzelfde doel na: zoveel mogelijk patiënten helpen. Al sinds de oprichting door dr. Paul Janssen zit deze passie voor de patiënt in de genen van het bedrijf. Het is richtinggevend voor het bedrijf en draagt in belangrijke mate bij aan de trots bij de Janssen-medewerkers.

Wie zoeken wij?

Mensen zijn de belangrijkste sleutel tot het succes van Janssen. Het is de kennis, deskundigheid en creativiteit van alle medewerkers die Janssen tot wereldleider hebben gemaakt. Dit zal ook de komende jaren leiden tot belangrijke innovatieve geneesmiddelen, en de toegang hiertoe voor patiënten. Janssen is daarom voortdurend op zoek naar de beste medewerkers.

Herken jij jezelf in de woorden betrokken, baanbrekend en betrouwbaar? Ben je ambitieus, dynamisch en weet je van aanpakken? Wie weet zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk hier welke uitdagingen er voor jou op dit moment zijn.