Skip to main content

Search

Healthiest Careers

Healthiest Careers

Bij Janssen kun je zelf bouwen aan een loopbaan waarin jij je op je plaats voelt en waarmee je een zinvolle bijdrage levert aan de gezondheid van mensen over de hele wereld. Je eigen gezondheid is voor ons belangrijk, en we helpen je graag een goede balans te vinden tussen werk en privé. Een loopbaan bij Janssen betekent ook kansen krijgen om je talenten te ontwikkelen en te investeren in je persoonlijke groei. Daarom spreken we bij Janssen over Healthiest Careers.

Het gevoel om samen te werken aan een gezamenlijk doel en welkom te zijn op je werkplek, is van groot belang voor een gezonde loopbaan. Wij zijn een inclusieve werkgever, omdat we ervan overtuigd zijn dat diversiteit de innovatieve kracht van ons bedrijf versterkt. 

Fit for the job

Gezondheid, talentontwikkeling, onderliggende persoonlijke waarden en je dagelijkse werk zijn sterk met elkaar verbonden. Ze bepalen in belangrijke mate hoe je naar je loopbaan kijkt. Voor iedereen ligt de balans net iets anders: jouw loopbaan is net zo uniek als jij.

Bij Janssen gaan we voor duurzame en flexibele loopbanen waarin jij doet wat je graag doet én waar je goed in bent. We ondersteunen hierbij zowel je fysieke als je mentale gezondheid. Zo blijf je fit for the job! We organiseren bijvoorbeeld intervisie over hoe je met werkdruk kunt omgaan, interne carrière-evenementen, netwerksessies voor leidinggevenden en bieden gelegenheid voor loopbaancoaching.

Zelf achter het stuur van je loopbaan

Ieders loopbaanpad is verschillend. Daarom gaat we uit van één centrale gedachte: elke medewerker zit zelf achter het stuur van zijn of haar loopbaan. We stimuleren je om de regie over jouw loopbaan in handen te nemen en je wensen en behoeften af te stemmen binnen jouw team. Zo vind je jouw unieke plaats binnen onze organisatie.

In de podcast “Fluitend naar je werk” vertelt Hester Heemskerk, Senior Manager Leadership & Employability, over hoe we ervoor zorgen dat medewerkers gezond en vitaal kunnen blijven werken.

Wil je meer weten over werken bij Janssen? Lees hier meer.