Skip to main content

Search

De wereld is ons lab

De wereld is ons lab

Research & Development. Creativiteit en nieuwe technologie. Wetenschap en medische oplossingen. Verschillende werelden samenbrengen zit Janssen in het bloed. Samenwerken is voor Janssen dan ook de sleutel tot succes.

Janssen streeft ernaar oplossingen te vinden voor sommige van de meest complexe medische uitdagingen. Daarom beperkt Janssen de zoektocht naar nieuwe opties ter voorkoming en behandeling niet tot de grenzen van de eigen laboratoria. Janssen beschouwt de hele wereld als het laboratorium. Iedereen kan bijdragen.

De experts van Janssen werken samen met externe partijen in elke fase van een nieuw geneesmiddel: van de vroege ontdekking en ontwikkeling tot en met de toegang tot de markt. Janssen gaat op zoek naar medische doorbraken, waar die zich ook bevinden, of dat nu aan een universiteit, binnen een onderzoeksorganisatie of bij een biotech- of farmaceutisch bedrijf is. Het doel van Janssen is om de beste ideeën binnen en buiten de eigen organisatie te identificeren om zo de grootste onvervulde medische behoeften van deze tijd aan te pakken.
Maar samenwerking bij Janssen gaat verder dan alleen onderzoek & ontwikkeling. Janssen gaat ook partnerschappen aan met overheden en non-profitorganisaties om samen te werken aan nieuwe strategieën voor toegang tot medicijnen, prijsbepaling, voorlichting en ondersteuning. Dit soort samenwerkingen is voor Janssen vanzelfsprekend door de gedecentraliseerde organisatiestructuur en open bedrijfscultuur.