Skip to main content

Search

Missie en visie Janssen

Missie en visie Janssen

Wie is Janssen? Wij zijn meer dan 36.000 mensen die ons uiterste best doen om sommige van de ernstigste en meest complexe ziekten van onze tijd te voorkomen, behandelen, genezen en stoppen.  We richten ons onderzoek op vijf specifieke therapeutische domeinen: oncologie, neurowetenschappen, infectieziekten & vaccins, immunologie en cardiovasculaire & metabole ziekten.

Onze missie en visie

Onze missie kan niet beter verwoord worden dan met de naam van onze oprichter, dr. Paul Janssen. Van hem stammen de memorabele woorden:

"Het is vijf voor twaalf, we zijn al laat, we moeten onze taak volbrengen. De patiënten wachten."

Janssen wil een vertrouwde partner zijn die een integraal onderdeel is van de gezondheidszorg en zich onderscheidt door een unieke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van mensen over de hele wereld, nu en in de toekomst. We werken dan ook naar een gemeenschappelijk doel, een gezonde toekomst voor iedereen.

Dus brengen wij dagelijks in meer dan 150 landen geavanceerde wetenschap en de creatiefste geesten bij Janssen bijeen om de denkwijze over ziekten en gezond blijven te veranderen. Ons streven is niet alleen om te innoveren, maar ook om mensen de benodigde middelen te geven om geïnformeerde beslissingen te nemen en de best mogelijke resultaten te bereiken voor hun gezondheid.
Janssen streeft naar optimale toegankelijkheid van geneesmiddelen en andere gezondheidsdiensten: de beste behandeling die te krijgen is tegen een acceptabele prijs voor iedereen die het nodig heeft.