Skip to main content

Search

Victories over Cancer

Hoewel er grote medische ontwikkelingen zijn op het gebied van onderzoek en behandeling van oncologische ziekten, heeft kanker nog steeds een extreme impact op onze samenleving. Kanker was in 2015 zelfs doodsoorzaak nummer 1 in Nederland[i]. In 2015 werden bijna 105.000[ii] mensen met een vorm van kanker gediagnosticeerd. Er is dan ook een grote behoefte aan medische oplossingen. Janssen werkt hard aan nieuwe therapieën om kanker te ontdekken, behandelen en te genezen. We proberen een andere betekenis te geven aan de diagnose kanker, zodat de vooruitzichten van deze ziekte minder beangstigend zijn.

Janssen in oncologie

Bij Janssen werken we aan behandelingen voor oncologische aandoeningen waar we veel ervaring mee hebben, zoals kwaadaardige hematologische aandoeningen, prostaatkanker en longkanker. We proberen echter ook een stap verder te gaan, door kanker tegen te houden voordat de symptomen zich manifesteren. 

We stoppen niet zolang er mensen zijn die nieuwe behandelingen nodig hebben. Patiënten vormen namelijk het middelpunt van alles wat wij bij Janssen doen. Voor hen zet iedereen bij Janssen zich in.

Victories over Cancer

Mensen die getroffen zijn door kanker in staat stellen om te genieten van de dagelijkse momenten: dit zijn de ‘Victories over Cancer’.

Bij Janssen zetten we ons in om elke dag overwinningen op kanker te behalen. Het is onze missie en ons voorrecht om patiënten met kanker – en de mensen die hen steunen – te helpen.

Een paar initiatieven om deze ‘Victories over Cancer’ te behalen zijn:

 

[i] Centraal Bureau voor de Statistiek