Skip to main content

Search

promoveren bij Janssen

Promoveren bij Janssen: een case study

Onze medewerkers zijn de sleutel tot succes. Door hun inzet zetten we dagelijks stappen om de kwaliteit van leven overal ter wereld te verbeteren. Om het beste uit onze mensen te halen, investeren wij in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hoe dat eruit kan zien? Annemarie van der Kolk kreeg de ruimte om een promotietraject aan de Radboud Universiteit te doorlopen.

Het uitdagende traject van de wetenschap

Promoveren aan de universiteit is normaal gesproken een fulltime baan. In een periode van vier jaar doe je wetenschappelijk onderzoek en publiceer je de resultaten in onafhankelijke wetenschappelijke tijdschriften. Alle resultaten worden gebundeld in een proefschrift dat in het openbaar verdedigd wordt. 

9 juni 2017 was de dag voor Annemarie, sindsdien gaat zij door het leven als dr. Van der Kolk. Annemarie heeft haar promotie voor elkaar gebokst naast haar baan als Manager Market Access bij Janssen. Benieuwd hoe zij dit traject met de nodige hobbels heeft ervaren? Annemarie vertelt erover in de onderstaande video.

 

Mogelijkheden

De ontwikkeling die Annemarie heeft doorgemaakt past perfect binnen de visie van Janssen. Door de verbinding te leggen met de wetenschap wordt de organisatie gevoed met de laatste inzichten uit het veld. Bovenal is Annemarie enorm gegroeid, als persoon en professioneel. Dit is het uitgangspunt voor alle mogelijkheden die Janssen haar medewerkers biedt. Meer weten? Ellen van Zelst, HR lead, vertelt hier meer over talentontwikkeling binnen Janssen.

Het volledige proefschrift van Annemarie is hier te lezen.

Kijk hier voor een actueel overzicht van de carrière mogelijkheden bij Janssen.