Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
 

Search

Biologics Toxicology

Biologics Toxicology: De veiligheid van de patiënt heeft onze prioriteit

Onze groep Biologics Toxicology ontwerpt niet-klinische strategieën voor veiligheidsbeoordeling en voert deze uit, en produceert hoogwaardige, uitgebreide niet-klinische veiligheids- en toxicologiegegevens om het verstrekken van biologics- en biofarmaceutische producten van Janssen aan patiënten te ondersteunen.

Vanaf vroeg in het ontdekkingsproces richten de groepen Toxicology, Investigational Pharmacology/Toxicology en Experimental Pathology/Immunotoxicology binnen Biologics Toxicology zich op het genereren van vroege, doelwitgerelateerde veiligheidsinformatie. Dit gebeurt in partnerschap met Biologics-onderzoek en wetenschappers van het therapeutische gebied ontdekking. Dit kan ook het ontwikkelen van in vivo- en in vitro-modellen inhouden. Als resultaat van uitgebreide ervaring op dit gebied is Biologics Toxicology relaties aangegaan met en is toegang verkregen tot contractonderzoekslaboratoria om de inspanningen van het interne laboratorium aan te vullen. 

Naarmate projecten voortschrijden naar nieuwe moleculaire entiteit- (NME-; formele toetreding tot vroege ontwikkeling) verklaring en verder, ontwerpt Biologics Toxicology de strategie voor de beoordeling van de niet-klinische veiligheid, en houdt de afdeling zich bezig met het uitvoeren van programma's ter ondersteuning van de klinische dosering bij patiënten en de registratie van producten, het interpreteren van veiligheidsgegevens en het communiceren met regelgevende instanties wereldwijd om te waarborgen dat alle studies worden uitgevoerd volgens de hoge kwaliteitsstandaarden voor de veiligheid van patiënten.

 
 
 

Biotherapeutics

<p>Biotherapeutics</p>

Retina image