Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
 

Search

Kijken naar antilichamen van de volgende generatie

Antilichamen van de volgende generatie

We maken gebruik van de nieuwste technologieën, van proteïnen tot cel- en gentherapieën.

We leveren antilichamen van de volgende generatie, die gebruikmaken van bispecifieke en proteaseresistente Fc-platforms en silenced Fc-platforms, om antilichamen voor specifieke doelen te maken voor gebruik in verschillende therapeutische interessegebieden, waaronder oncologie, immunologie, Cardiovasculaire & Metabole ziekten en Infectieziekten & Vaccins.

  • Bivalente en tetravalente bispecifieke platforms voor antilichamen bieden unieke behandelingen voor oncologische aandoeningen, waaronder targeting en het doden van kankercellen en het activeren van het immuunsysteem. Als onderdeel van deze platforms worden IgG-centyrine- (MAbtyrine-) en IgG-fynomeer- (FynomAb-) fusies onderzocht voor multispecifieke targeting met hoge aviditeit.
  • Fc-gemodificeerde antilichamen in ontwikkeling omvatten silenced Fc-IgG's die zich richten op immuuncellen en metabole celtypen, IgG's met hyper-Fc-activiteit gericht op pathogenen en tumorcellen en proteaseresistente IgG's met een diversiteit aan krachtige Fc-activiteiten voor doelgerichte actie tegen pathogenen, evenals de zeer proteaserijke tumor-micro-omgeving en ontstoken weefsels met veel proteaseactiviteit.
 
 
 

Biotherapeutics

<p>Biotherapeutics</p>

Retina image