Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
 

Search

Aanvullende therapeutische platforms

Aanvullende therapeutische platforms

We verkennen veelbelovende wetenschap en geavanceerde technologieën.

We hebben meerdere bijzondere, toekomstgerichte interne ondernemingen, die zijn opgezet om onze toekomstige pijplijn verder uit te bouwen met meer producten dan alleen monoklonale antilichamen, inclusief:

Peptidegeneesmiddelen

Nieuwe peptideplatforms bestaan uit transformationele peptiden in monospecifieke of multispecifieke vorm die kunnen worden gebruikt om de potentie en selectiviteit te verbeteren en ook de halfwaardetijd te verlengen.

Gentherapie

De ontdekkingsgroep Gentherapie is opgericht om op nucleïnezuur gebaseerde geneesmiddelen te ontdekken die het potentieel hebben om belangrijke onvervulde medische behoeften aan te pakken.

Celtherapie

De ontdekkingsgroep Celtherapie is opgericht om celgebaseerde geneesmiddelen te ontdekken om belangrijke onvervulde medische behoeften aan te pakken. Deze producten bestaan uit levende cellen, die op doelgerichte wijze kunnen worden toegediend om een ziekte te behandelen. De belangrijkste kandidaat in celtherapie voor Janssen R&D, nu in volledige ontwikkeling, is een celgebaseerd product dat in de subretinale ruimte wordt toegediend ter behandeling van gevorderde droge, leeftijdsgerelateerde maculadegeneratie (geografische atrofie).

Alternatieve structuren

Centyrex, een groep die zich richt op de ontwikkeling van alternatieven voor antilichamen, is opgericht om de mogelijk transformationele eigenschappen van alternatieve structuren te onderzoeken. Centyrinen zijn kleine, eenvoudige proteïnen in een opkomende klasse van therapeutische proteïnen met uitzonderlijke fysische eigenschappen en veel gedifferentieerde toepassingen in vergelijking met monoklonale antilichamen en peptiden. Deze groep is ook verantwoordelijk voor het genereren van therapeutische kandidaten op basis van het fynomeerplatform.

 

Biotherapeutics

<p>Biotherapeutics</p>

Retina image