Skip to main content

Search

Arendalsuka

Aktuelt

Aktuelt


MØT OSS PÅ ARENDALSUKA 2023!
Vi i Janssen Norge ønsker å være en del av løsningen for samfunnets mest presserende helseutfordringer gjennom å bidra til at norske pasienter får ny og effektiv behandling. Vi forsker, samarbeider og engasjerer oss hver eneste dag i å utvikle og sikre tilgang til medisiner som kan forbedre menneskers liv.

Som en del av dette arbeidet, deltar vi på Arendalsuka, en årlig nasjonal arena hvor aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møter hverandre og folk flest, for debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid. Under Arendalsuka, støtter Janssen Norge andre fremtredende aktører innen helse for å skape attraktive møteplasser hvor aktuelle utfordringer innen helse settes på dagsorden og hvor vi sammen kan finne løsninger.

Oversikt over arrangement vi er involvert i på Arendalsuka 2023, vil publiseres fortløpende her.
 


FREMTIDENS KREFTBEHANDLING – KREFT SOM SAMFUNNSOPPDRAG

Tirsdag 15. august kl 07.30-09.00: Frokostmøte i møteserien «Fremtidens kreftbehandling», Clarion Hotel Tyholmen, sal A. Tema: «Kreft som samfunnsoppdrag»

Fremtidens kreftbehandling er en politisk rettet møteserie som siden 2015 har hatt som formål å sikre politisk støtte/kommittering til saker som er REM for å sikre at norske kreftpasienter får en behandling som er på høyde med det beste internasjonalt, både i dag og i fremtiden.

Møteserien er et samarbeid mellom Janssen Norge og organisasjonene Oslo Cancer Cluster, Kreftforeningen, legemiddelindustrien (LMI), Astra Zeneca Norge og MSD Norge.

Les mer om den politiske møteserien her: https://oslocancercluster.no/fremtidens-kreftbehandling/


RADFORSK PODKAST – HELSENÆRING

Onsdag 16. august kl 10.30-12.00: Live innspilling av podkasten «Radium», Clarion Hotel Tyholmen. Tema: «Helsenæring»

I podkasten Radium sin liveinnspilling under Arendalsuka hører du leder Jónas Einarsson og kommunikasjonsansvarlig Elisabeth Kirkeng Andersen i RADFORSK Investeringsstiftelse, snakke om utfordringer og muligheter for helsenæring innen kreftforskning og utvikling av ny kreftbehandling. Sammen med Legemiddelindustrien og selskapene Novartis i Norge og Janssen Norge, inviterer de politikere, helsemyndigheter, industri og akademia.

Tidligere live innspillinger fra Arendal hører du her:

Arendalsuka 2022: https://soundcloud.com/user-972208711/arendalsuka-morgendagens-kreftbehandling?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Arendalsuka 2021: https://soundcloud.com/user-972208711/episode-186?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Webinar Helsenæring 2020 (Arendalsuka avlyst pga pandemi): https://soundcloud.com/user-972208711/webinar-helsenaering-hva-na

 

Relevant

 
 
 

Kontakt oss

Om du ønsker å komme i kontakt med oss om produktspesifikk informasjon, ønsker å rapportere bivirkninger, eller har andre henvendelser - ta kontakt her.

 
 

Samarbeidspartnerne våre

Vi i Janssen Norge samarbeider med en rekke aktører i helsevesenet og i norske organisasjoner.

 
 

Tilgang til ny behandling

Pasienter, helsepersonell, myndigheter, innkjøpsorganer og legemiddelindustrien har et felles ønske om at norske pasienter skal få raskest mulig tilgang til innovativ behandling.