Skip to main content

Căutare

Contact

Contactaţi-ne

Vă rugăm să nu furnizați informații sensibile, inclusiv evenimente adverse (EA) sau defecte de calitate (PQC) în acest formular. Pentru raportarea unui eveniment advers sau defect de calitate, vă rugăm să ne contactați folosind una din adresele email listate mai jos, pentru a ne permite procesarea cât mai rapidă a solicitării dumneavoastră.

Vom folosi informațiile furnizate de dumneavoastră în acord cu Politica noastră de confidențialitate, pentru a vă răspunde cât mai bine solicitărilor înaintate conform interesului nostru legitim. Vă rugăm să citiți Politica noastră de confidențialitate.

Strada Tipografilor nr.11-15
Cladirea S-Park
Corpul B3, Etaj 3, Camera 1, Corpul B4, Etaj 3 si Corp LB, Etaj 3
Sector 1
013714 Bucuresti

Prin trimiterea unui email către una din adresele listate mai jos, sunteți de acord ca informațiile dumneavoastră să fie folosite conform Politica noastră de confidențialitate, pentru a răspunde cat mai bine solicitărilor dumneavoastră conform obligațiilor noastre legale privind farmacovigilența și calitatea produselor. Vă rugăm să citiți Politica noastră de confidențialitate.

Pentru a raporta reacţii adverse sau defecte de calitate la un medicament al companiei noastre vă rugăm să ne contactaţi la:

PENTRU A PREVENI ATACURILE DE TIP SPAM VA RUGAM SA COMPLETATI RASPUNSUL CORECT.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.