Skip to main content

Căutare

Inovaţie

Dezvoltarea ştiinţei în beneficiul pacienţilor

Dezvoltăm tratamente în mod activ pentru pacienţi în cinci arii terapeutice importante din domeniul medical: boli cardiovasculare şi metabolice, boli imunologice, boli infecţioase şi vaccinuri, neuroştiinţe şi oncologie. Prin intermediul cercetării medicale extinse, soluţiile noastre pot atenua, stopa sau vindeca unele dintre cele mai severe boli şi afecţiuni.

Organismul uman este vulnerabil

Necesitatea de medicamente noi, cu eficienţă sporită este mai mare ca oricând. Dar este nevoie, de asemenea, de tratamente preventive pentru boli, de investigaţii diagnostice pentru a descoperi bolile în stadiu incipient şi de biomarkeri care să facă distincţia între diferitele sub-tipuri ale unei boli.

Eliberarea eficientă a medicamentelor

Dacă medicamentele nu sunt luate la timp, acest lucru poate afecta eficacitatea. Progresele recente în formularea medicamentelor ajută la depăşirea acestei probleme. Comprimatele cu eliberare prelungită a medicamentului în decurs de 24 de ore pot transforma viaţa pacienţilor, deoarece nu mai este nevoie să îşi amintească să ia mai multe comprimate în fiecare zi pentru ca simptomele să nu revină.

Tratament personalizat

Care este medicamentul care acţionează cel mai bine pentru dumneavoastră? În viitor ar putea fi posibil să folosim biomarkeri sangvini pentru a depista boala dumneavoastră în stadiu incipient. Cunoştinţele noastre despre boli (cauzele precise şi sub-tipurile specifice) şi gene se dezvoltă în fiecare zi. În funcţie de diagnosticul bolii dumneavoastră specifice şi de profilul genetic unic, am putea avea apoi posibilitatea de a adapta medicamentele care vor fi cele mai eficiente în cazul dumneavoastră.

Fiecare pacient este unic şi merită o abordare personalizată. Gândiţi-vă de exemplu, la formele de administrare "inteligentă" care cresc confortul pacienţilor şi aderenţa la tratament, de exemplu, medicamentele cu acţiune prelungită.

Aflaţi mai multe despre tratamentele inovatoare pe care le dezvoltă în prezent oamenii noştri de ştiinţă.