Skip to main content

Căutare

Janssen România îşi consolidează prezenţa în domeniul neurologiei

Janssen România îşi consolidează prezenţa în domeniul neurologiei: parteneriat pentru distribuţie şi promovare cu Biogen International

Începând cu luna februarie a acestui an, Janssen România, companie farmaceutică membră a Johnson & Johnson, a preluat activităţile de distribuţie şi de promovare pentru portofoliul de medicamente al Biogen, care se adresează pacienţilor cu scleroză multiplă.

 

Datorită acestui acord de distribuţie şi promovare, compania Janssen îşi consolidează poziţia în domeniul neurologiei. Astfel, Janssen va oferi pacienţilor cu scleroză multiplă, comunităţii medicale de profil şi celorlalţi clienţi, servicii de suport şi asistenţă la cele mai înalte standarde în această arie terapeutică. Compania va facilita accesul la terapiile Biogen pentru pacienţii nou-diagnosticaţi cu scleroză multiplă, cât şi al acelora care se află în stadii avansate ale afecţiunii şi care au experienţa recăderilor succesive în parcursul terapeutic. O parte dintre aceste medicamente sunt disponibile în regim compensat.

 

„Parteneriatul urmează unul dintre principalele obiective ale companiei Janssen, respectiv acela de a oferi pacienţilor români acces corespunzător la tratamente inovative şi servicii medicale de calitate. Suntem determinaţi să creştem numărul opţiunilor terapeutice inovatoare adresate pacienţilor români care suferă de scleroză multiplă. De asemenea, ne dorim să continuăm să oferim sprijinul nostru comunităţii locale dedicate managementului acestei afecţiuni. Fără îndoială, inovaţia îmbunătăţeşte calitatea vieţilor pacienţilor şi ne bucurăm de oportunitatea de a duce mai departe această tradiţie a portofoliului de medicamente pentru scleroză multiplă” a declarat Christian Rodseth, Managing Director al Janssen România. Acesta a adăugat şi faptul că „acordul dintre Janssen şi Biogen face parte dintr-un parteneriat extins, la nivel internaţional, stabilit între cele două companii”.

 

„Suntem încântaţi de stabilirea acestui parteneriat cu compania Janssen deoarece avem acelaşi obiectiv, respectiv să oferim tratamente importante pacienţilor români care suferă de scleroză multiplă. Biogen are o tradiţie consistentă în facilitarea accesului la inovaţie pentru pacienţii cu scleroză multiplă din întreaga lume, şi azi, sunt mândru că datorită acordului cu Janssen, şi pacienţii din România vor putea beneficia de aceste terapii importante”, a spus Edward Lysen, Head of International Partner Markets – Biogen.

 

„Janssen îşi doreşte să ofere soluţii pentru nevoile de îngrijire a sănătăţii care nu sunt acoperite în momentul de faţă. Credem că scleroza multiplă este una dintre ele, deoarece există aproximativ 10.000 de pacienţi români care suferă de această afecţiune. Compania noastră are un istoric consistent în dezvoltarea de programe educaţionale şi de sprijin pentru pacienţii din arii precum oncologie, hematologie şi schizofrenie. Parteneriatul prezent va permite Janssen să ducă mai departe componenta de suport odată cu extinderea impactului pozitiv pe care îl avem în această arie terapeutică. Aşadar, vom urmări să dezvoltăm parteneriate consistente cu toţi factorii implicaţi pentru a putea îmbunătăţi vieţile pacienţilor afectaţi de scleroză multiplă” a completat Christian Rodseth, Managing Director al Janssen România.

 

Despre Biogen

Cu ajutorul ştiinţei şi medicinei practicate la cele mai avansate standarde, Biogen descoperă, dezvoltă şi oferă terapii inovatoare pacienţilor din întreaga lume care suferă de boli neurologice grave, afecţiuni auto-imune şi boli rare. Înfiinţată în anul 1978, Biogen este una dintre companiile independente de biotehnologie cu cea mai îndelungată tradiţie la nivel mondial, care oferă tratamente inovative, de top, pacienţilor cu scleroză multiplă şi celor care suferă de hemofilie. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm vizitaţi: www.biogen.com.