Skip to main content

Pretraga

Pravno obaveštenje

Pravno obaveštenje

Sav sadržaj ovog internet sajta poseduje ili njime upravlja kompanija Janssen Pharmaceutica N.V, i zaštićen je zakonima o autorskim pravima koji važe u celom svetu. Možete preuzimati sadržaj isključivo za ličnu upotrebu i u nekomercijalne svrhe, ali nisu dozvoljene izmene ili dalja reprodukcija sadržaja. Sadržaj se ne sme kopirati niti koristiti na drugi način.

Vlasnici ovog sajta učiniće sve što je u njihovoj moći da informacije na ovom internet sajtu budu ažurne i tačne, ali ne daju nikakve izjave, garancije niti uverenja u pogledu njihove tačnosti, aktuelnosti ili potpunosti. Vlasnici ovog sajta nisu odgovorni ni za kakve štete ili povrede koje nastanu usled vašeg pristupa ili nemogućnosti pristupa ovom internet sajtu, niti usled vašeg oslanjanja na bilo koje informacije dobijene sa ovog internet sajta. Ovaj sajt je namenjen internet publici u Evropi, na Bliskom Istoku, u Africi, u sledećim zemljama: Albanija, Alžir, Andora, Jermenija, Austrija, Bahrein, Belgija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Kipar, Češka, Danska, Egipat, Estonija, Farska ostrva, Finska, Francuska, Gruzija, Nemačka, Gana, Gibraltar, Grčka, Mađarska, Island, Irak, Irska, Izrael, Italija, Jordan, Kuvajt, Letonija, Liban, Libija, Litvanija, Luksemburg, Makedonija, Malta, Monako, Holandija, Nigerija, Norveška, Oman, Poljska, Portugal, Katar, Rumunija, Rusija, San Marino, Saudijska Arabija, Srbija, Sijera Leone, Slovačka, Slovenija, Južnoafrička Republika, Španija, Švedska, Švajcarska, Turska, Ukrajina, Ujedinjeni Arapski Emirati, Ujedinjeno Kraljevstvo i Jemen.

Ovaj internet sajt može da sadrži veze ili upućivanja na druge sajtove, ali vlasnici ovog sajta nemaju odgovornost za sadržaj tih drugih sajtova, niti su odgovorni za bilo kakvu štetu ili povredu koja može nastati na osnovu tog sadržaja. Sve veze ka drugim sajtovima date su samo kao pogodnost za korisnike ovog internet sajta.

Zaštićeni znakovi, uslužni znakovi, zaštićeni nazivi, izgledi pakovanja proizvoda i proizvodi na ovom internet sajtu zaštićeni su u Evropi, na Bliskom Istoku i u Africi. Ništa od navedenog ne sme se koristiti bez prethodnog pisanog odobrenja vlasnika ovog sajta, osim u cilju identifikovanja proizvoda ili usluga kompanije.

Sve informacije koje mogu otkriti podatke o ličnosti u elektronskoj komunikaciji na ovom internet sajtu uređene su politikom privatnosti ovog sajta Privacy Policy.Vlasnici ovog sajta mogu da koriste ili kopiraju sve druge informacije u svim takvim komunikacijama, uključujući sve ideje, pronalaske, koncepte, tehnike ili veštine koje se tamo nalaze, u bilo koje svrhe. Te svrhe mogu da obuhvate obelodanjivanje trećim stranama i/ili razvoj, proizvodnju i/ili plasiranje na tržište robe ili usluga.

Osoba koja šalje bilo kakva obaveštenja na ovaj internet sajt ili na drugi način vlasnicima ovog sajta odgovorna je za sadržaj i informacije koje se tamo nalaze, uključujući istinitost i tačnost.​

Ovaj internet sajt se posetiocima pruža kao usluga. Vlasnik sajta zadržava pravo da obriše, izmeni ili dopuni sadržaj sajta bilo kada i iz bilo kojeg razloga, bez prethodnog obaveštenja.