Skip to main content

Search

Eftersnack Almedalen 2018

Eftersnack Almedalen 2018
Under Almedalsveckan anordnande Janssen ett seminarium om den försvunna patientmakten samt två samtal med politiker, beslutsfattare, experter och patientföreträdare, Ett samtal för att diskutera tillgång till nya cancerbehandlingar i Sverige och ett för att diskutera psoriasispatienternas rättigheter. Här har vi samlat korta intervjuer med några av deltagarna för att ta reda på deras reflektioner.
 

JAKTEN PÅ DEN FÖRSVUNNA PATIENTMAKTEN

 

I den här spellistan kan ni se korta intervjuer med Acko Ankarberg Johansson (KD), Anders Henriksson (S) och Lise-lott Eriksson (ordförande blodcancerförbundet) efter seminarium ”Lag utan genomslag – Jakten på den försvunna patientmakten” som anordnades av Janssen tillsammans med Johnson & Johnson.

 
 

samtal om hematologi

 

I den här spellistan kan ni se korta intervjuer med Marie Morell (M), Ella Bohlin (KD) och Anders Åkesson (MP) efter samtal om hematologi. Intervjun hålls av Lise-lott Eriksson, Ordförande Blodcancerförbundet.

 

samtal om psoriasis

 

I den här spellistan kan ni se korta intervjuer med Marie Ljungberg Schött (M), Helén Eliasson (S), Maria Fälth (KD) och Susanne Nordling (MP) efter samtal om psoriasis. Intervjun hålls av Yvonne Thomson, Janssen Public Affairs.