Skip to main content

Search

OneStockholmInvigning

Johnson & Johnson inviger nytt Stockholmskontor med fokus på framtidens patient
Johnson & Johnson bjöd i oktober in till invigning av sina nya lokaler i Ulriksdal utanför Stockholm. I de nya lokalarna samlokaliseras nu alla tre sektorer i koncernen – Consumer Health Care, Medical Devices and Diagnostics och Pharmaceuticals (Janssen). För att fira detta bjöd företaget in kunder och talare för att diskutera temat ”Framtidens patient – hur ser hälso- och sjukvården ut år 2025?”

 

Den 11 oktober var det dags att inviga Johnson & Johnsons nya gemensamma kontor i Ulriksdal. Några av ämnena som diskuteras var; Nya robotanordningar för utvecklad kirurgi, Patients roll i utveckling av nya behandlingsalternativ och Ekosystemet för innovation där samarbete mellan forskning, utbildning och affärspartners är centralt.

- Vi är mycket glada att så många kom och bidrog till att vår invigning blev lyckad. Det var en dag fylld med intressanta föreläsningar, nya möten och spännande diskussioner, säger Lars Johansson, VD på Janssen i Norden.

Förutom presentationer av externa talare fanns även Jane Griffiths, Company Group Chairman, Janssen EMEA, på plats under dagen:

- Den digitala revolutionen gör patienterna mer medvetna om hälsa och behandlingar, och vården levereras alltmer i hemmet. Dessa förändringar driver oss att utmana vårt sätt att arbeta, och innovation måste vara livsnerven i alla läkemedelsföretag.

Om du vill läsa mer om invigningen och finns ett längre referat här: Johnson & Johnsons invigning 11 oktober 2016 eller se en sammanfattande film från evenemanget nedan.